Uredivanje foruma

Započeo ᵀᴴᴱJames, Januar 02, 2013, 21:54:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav imam jedan problem ako netko od clanova na forumu zna kako ovo rijesiti..Zanima me kako da ovdje stavim gdje bi trebala biti administracija da ima samo Smodovi i Admini a ne svi clanovi

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

ÄŒini mi se da to ide po ID-u grupa.. pogledaj i simple portal postavkama.. za taj dio

Znas li ti to rijesiti da te dodam na fb ili neko kontakt?

Idi u SimplePortal opcije/postavke/setting-s (zavisi kako ide), te tamo možeš promjeniti....

Citat: Coldplay poslato Januar 03, 2013, 12:25:49 POSLE PODNE
Idi u SimplePortal opcije/postavke/setting-s (zavisi kako ide), te tamo možeš promjeniti....
Ne kuzim mozes u detaljima napisati,korak po korak

Ako si admin, u toolbaru kliknes ADMIN, i tu imas simple portal, opcije postavke ili settings kako vec, i tamo mozes promjeniti...

Citat: Coldplay poslato Januar 03, 2013, 14:22:03 POSLE PODNE
Ako si admin, u toolbaru kliknes ADMIN, i tu imas simple portal, opcije postavke ili settings kako vec, i tamo mozes promjeniti...
Okej dosao sam tu,i kako sad dalje sta da kliknem?

A gle, malo se snadji, trenutno nemam simpleportal pa da ti ja nadjem, supaj malo, naci ces

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

probaj reinstalirat portal.. jer prema njegovim postavkama treba prikazat samo članove koji imaju pristup administriranju foruma.

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 03, 2013, 15:59:31 POSLE PODNE
probaj reinstalirat portal.. jer prema njegovim postavkama treba prikazat samo članove koji imaju pristup administriranju foruma.
Jesam ali nema promjene