Forum korisnici

Započeo MEDO, Decembar 30, 2012, 10:15:25 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav, evo ovako u zadnje vrijeme na forumu su mi poceli registrirati korisnici koji otvaraju teme koje nemaju veze s forumom IP adrese su iz Rusije,Sjeverne Amerike mene zanima da li je to nesto opasno ili sta :D jel gledam upravo sad da imamo 10 registriranih accounta preko jedne IP adrese

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

jel imas free forum ili placeni?to su ti botovi koji postaju teme koje su najcesce vezane za reklamiranje necega i ljepe oglase po forumu...mislim da ima i nekih pluginsa koji blokiraju takve "korisnike" ondosno botove...

forum je placen a jel znas mozda kako se zove taj plugin

Poslednja Izmena: Decembar 30, 2012, 12:41:41 POSLE PODNE od |W|SoaD123

hvala ti...

Nerazumijem se u forume,al sam čuo da trebaš stavit sigurnosni kod pri registraciji.

CitatNerazumijem se u forume,al sam čuo da trebaš stavit sigurnosni kod pri registraciji.
Pa da to sam mu i dao gore linkove za sigurnosne kodove pri registraciji i kojekakve provjere koje korisnik odnosno bot bi morao proci da bi uopce mogao doc na forum...i ima jos korisnih alata za spam i anti advertise tj protiv oglasa i raznoraznih sitnica....

To su obicno reklameri, i spameri, rekalmiraju svoj sajt/forum, servere, otvaraju nove accove zato sto su sigurno podobijali warnove na ostalim accovima :D