SA:MP Križić & Kružić

Započeo [LB]Theo, Jun 22, 2010, 23:56:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Correlli

Citat: [LB] Theo poslato Jun 23, 2010, 19:38:57 POSLE PODNE
Ako mi server broji ispod 29 igrača onda trošim više nego što bi trebao, a ako sam iznad tog broja tada nisam i tim štedim textdrawe. ;)
Limit textdrawova u 0.3 verziji je 2048, nabere se ako ih koristiš za kuće, biznise i ostale stvari, zato je bolje smanjiti. :)

Citat: [LB] Theo poslato Jun 23, 2010, 19:38:57 POSLE PODNE
Vidio sam to no nikad isprobao jer sam mislio da će rezulatati biti isti, budem eksperimentiro malo s time i onda možda updejtam ovo. :)
Pogledaj .pwn kodu pa ćeš razumjeti, samo je bolje da koristiš switch/case operatore umjesto if/else if, jer meni se čini da sam tamo upotrijebio if/else if operatore.

Citat: ExtremePower poslato Jun 23, 2010, 19:41:39 POSLE PODNE
Ako koristis OnPlayerUpdate neces morati vise puta stisnuti da se promjeni textdraw, ja sam napravio RP registraciju i uspio sam, iako kada malo duze drzim jednu tipku samo preskoci nekoliko ali uopce ne steka, samo napravis da ga freeza i onda koristi OnPlayerUpdate vidjet ces.
Isto pogledaj ovdje, tog problema oko preskakanja nema jer sam mislio i na to. :)

Jaoo ovo sam vidio negdje na samp forumu.. Al nisam probavao xD Nemrem se sjetit gdjeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaa puknit cu

ahahahaha nemoj ni trazit :D propast ce oce im sav ovaj trud u K....:D

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

Citat: ╬Devilni Vilkoâ,,¢â•¬ poslato Jun 24, 2010, 09:13:37 PRE PODNE
Jaoo ovo sam vidio negdje na samp forumu.. Al nisam probavao xD Nemrem se sjetit gdjeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaa puknit cu

Ne govori nešto za što nemaš dokaza, križić & kružić na eng glasi: tic tac toe i jedino na samp forumu je ovo:

http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=170348.0

A to se nemože igrati IG, već samo na server konzoli i to protiv AI-a, a ne pravog igrača.

Tako da... ;)