Oko davanja slota

Započeo Nemanja1997, Decembar 13, 2012, 23:33:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nemanja1997

kripta koju koristim:Nzm neki Balkan extazy pa sam ja preradio,bio obican
Detaljan opis problema:Nije neki problem,ali zanimame bas kako da povecam nekom igracu ili sebi slot za kola da mogu da imam 10 auta i vise.
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

To je moje pitanje ili problem kako da povecam slot nekom igracu ili sebi za kola? :D

predpostavljam da koristis GF, nadjes u skripti ovo pPcarkey3, i onda iskopiras tu varijablu i napravis novu pPcarkey4, i tamo gde se upraznajva ova varijabla pPcarkey3, ti ispod svake njene linije dodas ovu pPcarkey4,

Nemanja1997

Ne koristim GF,ali kako cu da znam za kog ja to igraca povecavam slot ? :D

Citat: Nemanja1997 poslato Decembar 13, 2012, 23:42:34 POSLE PODNE
Ne koristim GF,ali kako cu da znam za kog ja to igraca povecavam slot ? :D
trpas me?  :-\ povecavas za svakog igraca koji kupi vozilo na tom slotu, a ako ne koristis GF sta koristis?

Nemanja1997

Koristim Neki Balkan Extazy obican a imao sam i gf ali kad skinem ima 3 fajla i ima error i ne znam sta treba da radim sa ta 3 fajla :D

Nemanja1997

Kao prvo ja ne koristim ni jedan od tih,a kao drugo ja sam trazio da dam posebnom igracu slotove a ne za sve nego samo 1 da moze da ima 10 auta :D

Citat: Nemanja1997 poslato Decembar 14, 2012, 13:13:19 POSLE PODNE
Kao prvo ja ne koristim ni jedan od tih,a kao drugo ja sam trazio da dam posebnom igracu slotove a ne za sve nego samo 1 da moze da ima 10 auta :D
ti povecaj kako sam ti reko, i stavi proveru da samo odredjeni igrac ilite admin moze koristiti to

Nemanja1997

Pa kako to da uradim ? :D I nisam te razumeo ono za error za pisanje po zidovima ono SetObjectMaterialText tako nesto,ja skinem streamer 0.3e i to pise streamer.inc to samo ubacim u include i nista drugo nemam a opet error,gde gresim ? :D