[pomoc]Veliko/malo slovo u komandama

Započeo ‹Fox›, Decembar 08, 2012, 14:40:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: dm/stunt mod od 0
Detaljan opis problema: Kad upisem komandu /Teles pise da komanda ne postoji, a kad upisem /teles onda normalno ucita komandu, tak je kod svih komandi...
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/
Poslednja Izmena: Decembar 08, 2012, 14:41:50 POSLE PODNE od ‹Fox›

YCMD:pm(playerid,params[],help)
{
#pragma unused help
new string[128], name1[24], name2[24], user;
if (sscanf(params, "us[128]", user, string)) return SCM(playerid, COLOR_GRAY, "/PM [ID] [Text]");
new string2[128];
GetPlayerName(playerid, name1, sizeof(name1));
GetPlayerName(user, name2, sizeof(name2));
format(string2, sizeof(string2), ""COL_YELLOW"PM to "COL_RED"%s"COL_WHITE": "COL_RED"%s", name2, string);
SCM(playerid, COLOR_WHITE, string2);
format(string2, sizeof(string2), ""COL_YELLOW"PM from "COL_RED"%s"COL_WHITE": "COL_RED"%s", name1, string);
SCM(user, COLOR_WHITE, string2);
return 1;
}

Problem je jedino u tome sto BAS moram pisati sve malim slovim, ako upisem /Pm nece radit. Pise da komanda ne postoji

dodas ispod te komande ovo  [codeYCMD:Pm(playerid,params[],help){ return ycmd_ad(playerid,params,help); } probaj ovako nekako, da ti returnuje komandu

i za sve komande bi sad trebo tak napravit svaku kombinaciju slova, a i krivo si napisao, daj ne pomazi molim te , samo spamas tek sto sam otvorio temu za 30 sec si se javio napisao sta bi ja htio -.-" gore pise problem znaci da bi ga htio rjesit

Citat: ‹Fox› poslato Decembar 08, 2012, 14:51:32 POSLE PODNE
i za sve komande bi sad trebo tak napravit svaku kombinaciju slova, a i krivo si napisao, daj ne pomazi molim te , samo spamas tek sto sam otvorio temu za 30 sec si se javio napisao sta bi ja htio -.-" gore pise problem znaci da bi ga htio rjesit
sta je s tobom ?
Poslednja Izmena: Jun 24, 2014, 15:58:00 POSLE PODNE od Blaeks

jao sto mi pomazes sa spamom i nekim debilnim rjesenjima, svaka cast, puno si mi pomogo

Citat: ‹Fox› poslato Decembar 08, 2012, 14:54:33 POSLE PODNE
jao sto mi pomazes sa spamom i nekim debilnim rjesenjima, svaka cast, puno si mi pomogo
dobro izvini stvarno
Poslednja Izmena: Jun 24, 2014, 15:57:28 POSLE PODNE od Blaeks

Stari covek

Citat: ‹Fox› poslato Decembar 08, 2012, 14:51:32 POSLE PODNE
Pa znaci da ne moze jer cim si probao i video da ne moze znaci da razlikuje slova...
Imas i nacin:
CitatCommand_AddAltNamed(old[], altname[]) - Adds an alternate spelling for a command by name.
Poslednja Izmena: Decembar 08, 2012, 14:58:30 POSLE PODNE od Gagi_

Citat: Cannabis poslato Decembar 08, 2012, 15:01:50 POSLE PODNE
Fox, Blaeks ti pokusava pomoci i to nije nacin da mu zahvalis. Nemoj biti tako nezhavalan jer ako pogledas malo Blaeks mnogo pomaze u ovom boardu tako da kalmaj malo...
pogledaj mu malo postove pa vidi onda kolko pomaze...ja opisem problem, a on pita sta bi ja htio -.-
Poslednja Izmena: Decembar 08, 2012, 15:04:25 POSLE PODNE od ‹Fox›

Citat: ‹Fox› poslato Decembar 08, 2012, 15:03:55 POSLE PODNE
Citat: Cannabis poslato Decembar 08, 2012, 15:01:50 POSLE PODNE
Fox, Blaeks ti pokusava pomoci i to nije nacin da mu zahvalis. Nemoj biti tako nezhavalan jer ako pogledas malo Blaeks mnogo pomaze u ovom boardu tako da kalmaj malo...
pogledaj mu malo postove pa vidi onda kolko pomaze...ja opisem problem, a on pita sta bi ja htio -.-
dobro izvini jos jednom sto sam postao ovde
Poslednja Izmena: Jun 24, 2014, 15:58:22 POSLE PODNE od Blaeks