Objekti nestaju?

Započeo [PL]Xx_KiCo_x3, Jul 03, 2009, 17:04:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pozzz ev imam jedno pitanje!

Ovako, ja u pawnu sam vec dosta objekata napravio...
Ali sad, nakon sta sam uredio grad u pawnu, ubacio to u SAMP nestali su mi neki stariji objekti iz filter skripti ???
Dal je to "nestajanje objekata" mozda zato sta ih ima previse ili?
Inace radim u PENls ak to sta znaci i nestalo mi je dosta objekata kao npr. vrata baze PD-a itd.
Unaprijed Hvala!  :D
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

L u d i   G r a d DM <3 2008-2012

matejdz

Mislim da je max objecata 400 tako da si najvjerojatnije prekoracio...

Koristi MidoStream...

oke thnx
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

Correlli

Citat: [CH]matejdz poslato Jul 03, 2009, 18:55:27 POSLE PODNE

150-250. I ako nemaš objekt streamera i da prekoračiš onda češ crashat svaki put na serveru.
Poslednja Izmena: Jul 04, 2009, 03:47:03 PRE PODNE od Don Correlli

ma nevjerujem in da imam 100...svi objekti su tamo samo ne iz filter skripte jedne,,, a pise da je loadana...nez zas prije je sve radilo..

BTW ak moze da mi neko da link tog streamera da skinem?
Poslednja Izmena: Jul 04, 2009, 14:02:59 POSLE PODNE od Kristijan
Perfect Life

Citat: Don Correlli poslato Jul 04, 2009, 03:46:24 PRE PODNE
Citat: [CH]matejdz poslato Jul 03, 2009, 18:55:27 POSLE PODNE

150-250. I ako nemaš objekt streamera i da prekoračiš onda češ crashat svaki put na serveru.
Cresha vec oko 140.

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

Correlli

Citat: [CH]pliva♫♪ poslato Jul 05, 2009, 17:13:59 POSLE PODNE
Cresha vec oko 140.

Neznam kako je u tebe, ali meni normalno radi sa 150 bez streamera, tako je i SA-MP Team potvrdijo da mora da radi sa 150 najmanje.
Poslednja Izmena: Jul 05, 2009, 17:19:06 POSLE PODNE od Don Correlli

zerocoolos

može crashat i sa 100 ako su svi blizu... probaj pa ces vidjet, ista stvar je i sa streamerima, premda mogu puno više objekata imati(npr meni midostream radi s preko 2000) isto tako moze i sa streamerima crashat ako stavis previse objekata na jednom mjestu(sve ovisi o odaljenosti s koje se taj objekat ucitava)...

da tako stavis u midu viewdist manji i nece creshat i manje ce lagati.

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

JingSaw

nemoj slusat budale koje kazu nesto drugo osim Y_Objects tj. odmah nabavi cijeli paket => YSI.. ovo ostalo je sve ne optimizirano sranje ,a ovo ti je najbolji streamer sta sam ti rekao i ima jos u tom paketu(YSI) punoo zanimljivh stvari samo sta ih sa foruma ovdje ne zna niko ni pola iskoristit  ::)

ok thnx xd
Poslednja Izmena: Jul 07, 2009, 16:23:02 POSLE PODNE od zerocoolos
Perfect Life