[FS] Export 0.3e map converter

Započeo Danijel96.pwn, Jun 29, 2012, 12:58:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Alexa

Jel imas EMC.amx u filterscripts? - Ako nemas compilaj .pwn da ga dobijes.

Da li si u server.cfg dodao pod filterscripts EMC? - Ako jesi obrisi.. ;)

Kome pise ovako kad proba da loadfs FilterScript 'EMC.amx' load failed. neka kuca /rcon unloadfs EMC pa /rcon loadfs EMC

Objasnjenje: FilterScripta se loaduje kad pokrenete server, zato je morate prvo unloadovati tj iskljuciti pa ponovo loadovati i bice sve okej.
Poslednja Izmena: Septembar 04, 2012, 23:59:18 POSLE PODNE od [E:RP] Danijel96.pwn
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

Citat: [E:RP] Danijel96.pwn poslato Septembar 04, 2012, 23:57:03 POSLE PODNE
Kome pise ovako kad proba da loadfs FilterScript 'EMC.amx' load failed. neka kuca /rcon unloadfs EMC pa /rcon loadfs EMC

Objasnjenje: FilterScripta se loaduje kad pokrenete server, zato je morate prvo unloadovati tj iskljuciti pa ponovo loadovati i bice sve okej.

Ili ako vas mrzi da pisete 2 puta odete /rcon reloadfs EMC :))
Poslednja Izmena: Septembar 05, 2012, 00:23:57 PRE PODNE od dock

Nemogu da Konverktujem,jer kada uradim onako po Uputstvu,i Udjem InGame i ukucam /rcon loadfs EMC
Meni onda izadje FIlteScript 'EMC.amx' load failed onda udjem tamo u ScripteFiles i tamo de je output nalazi mi se tu kodovi,ali kada ubacim u GameMod,i udjem InGame i te mape nepostoje!! Molim vas Pomc Sve sam lepo uradio ubacio sam EMC.pwn i EMC.amx u FilterScript I u server.cfg sam ubacio
filterscript EMC Sve sve sam uradio ali nece POMOC  :'(  :'(  :'(
Poslednja Izmena: Novembar 17, 2012, 17:48:00 POSLE PODNE od Garaganâ„¢