[Oprostaj]ParalizatoR.aka.Dacho

Započeo Dacho, Novembar 13, 2012, 22:14:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Doslo je vreme da i ja odem,ja iskreno ovde nikad nisam bio da nesto naucim,ne mogu reci da uopste nisam,ali nesto malo,uglavnom sam dosao da se malo zabavim i da ubijem slobodno vreme ,ali sada je to slobodno vreme propalo ,tako reci nema ga skoro pa nikako.Tako da sam i ja odlucio da se oprostim od Balkan SAMP-a ,vlasnicima servera zelim veliki uspeh i razvitak ,kao i vlasnicima ovog sajta,nadam se da cete svi postici zeljene rezultate .Znam da nisam bio "medju poznatima" na ovom forumu,jednostavno nisam zeleo da se isticem,nisam ni skriptao ni mapao ,malo sam pisao tu porukice ,komentarisao radove i tako.Tako da cu istaknuti samo ljude sa kojima sam se tako kako sprijateljio i koji su mi ucinili dobro :)

Gagi-Covek koji se trudi ,i kojemu ce se trud isplatiti ,posten,iskren,uvek tu kad mi nesto zatreba,on je prvi kojega sam upoznao na ovom forumu i sa kojim nisam sad bio u nekom full odnosu da smo u kontaktu 0/24 ,ali ono napisemo neku porukicu cisto da se ne zaboravimo ,hvala ti za sve Gagi ,srecno ti sa tom novom skalamerijom,nadam se da ce biti uspesnija od prethodnih!

Vegas-Nisam ga poznavao,uglavnom mi je pomagao,znam da ovo zvuci [cenzura]o ,i izvini ako sam te u bilo kom trenutku "smorio" ili te previse gnjavio,sve je bilo u cilju sticanja nekog osnovnog znanja..Zahvaljujem ti se i sretno ti u daljnjem zivotu

Extreme-Medju jedinima koji me je razumeo i koji je tu medju zrelijima na ovom forumu,hvala ti za provedeno vreme i druzenje sa tobom,vidim da ni ti nisi toliko aktivan,koliko si bio nekad,tako da cu ti pozeleti sve najbolje u daljnjem zivotu!

Dexy -Decko sa kojim sam otvorio prvi server i tu stekao prvo iskustvo sa SA:MP serverima,jos jako davno je to bilo.Sretno ti takodje iako ovo neces procitati ,jer vise nisi tu.

Poslednji no ne najmanje bitan
Joey -Ja sam ga poznavao kao Paradoxa,pomagao mi je tu oko nekih sitnica sto nisam znao,ok momak.Srecno ti takodje dalje

Poseticu vas nekada i videti sta mi radite,ali necu vise postati i ostalo,osim u nekim izuzetno lepim trenutcima.

Pozdrav!
Poslednja Izmena: Novembar 13, 2012, 22:14:58 POSLE PODNE od Dacho
Citat: Marley poslato Jun 16, 2012, 17:11:23 POSLE PODNE
Kurcina  :P

Citat: Dude poslato Jun 16, 2012, 17:14:21 POSLE PODNE
čobane šta je ovo?

Respect for David (Sabljak) A.k.A SABO(T)

Ne razumem zasto odlazis kada mozes jednostavno samo biti manje aktivan, a i sigurno ces se vratiti, ali nije bitno, srecno dalje  :)

Citat: Blaeks poslato Novembar 13, 2012, 22:21:41 POSLE PODNE
Ne razumem zasto odlazis kada mozes jednostavno samo biti manje aktivan, a i sigurno ces se vratiti, ali nije bitno, srecno dalje  :)

Samo po nekada cu svratiti ,primer jednom u nedelju dana,jer me vise i ne privlaci forum ,jer se ne bavim vise sampom ;) hvala ti
Citat: Marley poslato Jun 16, 2012, 17:11:23 POSLE PODNE
Kurcina  :P

Citat: Dude poslato Jun 16, 2012, 17:14:21 POSLE PODNE
čobane šta je ovo?

Respect for David (Sabljak) A.k.A SABO(T)