Rio Gaming Roleplay - Prijave za liderstvo | www.rio-gaming.info

Započeo Tvrtko, Oktobar 22, 2012, 16:19:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Prijave za lidere

Zbog zastarijelih prijava i neodgovornosti lidera pokrenuo sam nove prijave za lidere,kao lideri morate najmanje 15 dana voditi svoju organizaciju prije prelaska u drugu ili napuÅ¡tanja lider mjesta. Ukoliko to ne ispoÅ¡tujete dobijate zabranu pridruživanja drugim organizacijama,znaći nema viÅ¡e organizacija za vas (samo ste civil). Mislim da ovo je stvarno postalo jadno. Uzmete da vodite organizaciju i niÅ¡ta u njoj ne radite,čim sam vidio da imate manje od 5 postova u svome pod-forumu skinuo sam vam lidere,ne zanimaju me razlozi. Ako je toliko teÅ¡ko voditi organizaciju zaÅ¡to se prijavljujete? Za organizaciju se možete prijaviti samo ako ste level 3+ (za sada dobijate poklon level 2) jer ne želim da mi dva dana budete aktivni pa vas viÅ¡e nikad nema na serveru. TakoÄ'er od sada ću ja voditi testiranje za lidere,te će svaka organizacija imati po jednog glavnog i jednog pod-lidera. Sljedeće organizacije su slobodne i za njih se možete prijaviti:

• Los Santos Policija
  • Federalni Biro za Istrage
  • Grove Street Family
  • Ballas Family
  • San Andreas News
  • Wu Tang Mafia (1/2)

Kako se prijaviti?
Prijaviti se možete tako što ćete kliknuti na link ispod.
http://www.rio-gaming.info/index.php/board,58.0.html
Poslednja Izmena: Oktobar 22, 2012, 16:24:09 POSLE PODNE od [RG] Tvrtko.cfg^^

sretno
rado bi igro kod vas al ban za glupost i laz dobio

Žao nam je Don Conell, zabranjen vam je pristup ovom forumu!
Vlasnik si druge gaming zajednice,žao mi je. :(
Ova zabrana nije postavljena da istekne.

Ja koliko se sjecam ti si bio vlasnik druge zajednice? I ja sam to saznao i banovao te. Ali ako nisi vise mogu te lagano unban. :)

Citat: [RG] Tvrtko.cfg^^ poslato Oktobar 22, 2012, 18:12:57 POSLE PODNE
Ja koliko se sjecam ti si bio vlasnik druge zajednice? I ja sam to saznao i banovao te. Ali ako nisi vise mogu te lagano unban. :)
nisam bio vlasnik u vrijeme bana samo mi ostao miami u potpisu btw igro sam malo kod vas al ovo mi je sok
nisam ni reklamiro ni nis pa bas neveidim zasto ban al ok  ::)

Vi ste njemu dali ban jer je bio vlasnik druge zajednice?! Hahaha

Citat: [GL]Milf-Hunter poslato Oktobar 23, 2012, 09:49:33 PRE PODNE
Vi ste njemu dali ban jer je bio vlasnik druge zajednice?! Hahaha

Joj brate [cenzura] si ko radijator. ;D
Poslednja Izmena: Oktobar 23, 2012, 15:04:26 POSLE PODNE od [RG] Tvrtko.cfg^^