[MTA] Kako obrisati mapu

Započeo Erorr, Oktobar 18, 2012, 22:28:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav,
Zanima me kako da obrisem mapu koja je vec u GTA.. Razumete.. Koja se vec nalazi.. Da je obrisem i da ubacim moju mapu.. Da li se to radi preko MTA:SA ili preko kog drugog programa.. Mozete da mi date link tog programa.. HItno mi treba :) Pozdrav :)
RiverWood RolePlay

Citat: ...Sweet... poslato Oktobar 18, 2012, 22:31:03 POSLE PODNE
Ima da si pucam u glavu mapu koja je  u GTA SANANDREAS NEMOS DODAT NITI BRISAT IMAS MODOVE SAMO

Pucaj ja ti ne branim!!! A ima program za brisanje mapa 10000 % sam siguran, jer sam na nekom forumu video... Ali se ne secam na kom..
RiverWood RolePlay

Citat: ...Sweet... poslato Oktobar 18, 2012, 22:31:03 POSLE PODNE
Ima da si pucam u glavu mapu koja je  u GTA SANANDREAS NEMOS DODAT NITI BRISAT IMAS MODOVE SAMO

Ima program za uklanjanje pojedinih objekata...(MAP EDITOR)

Citat: explosion-rp.com Tonko poslato Oktobar 18, 2012, 22:39:53 POSLE PODNE
Taj program se zove map editor.
Postoje objekti koji se u map editoru ne mogu obrisati....

Ima li program pomocu kojeg mogu da se brisu svi objekti, i mozete li mi dati link Hitno mi je!
RiverWood RolePlay

Ima zove se Med kucaj na googleu gta san andreas map editor i prvog ce ti ga naci skini i tu mozes brisati mape za gta sa,kad izbrises u tom programu ides msm save ili tako nesto ali moraces nauciti se snaci u tome jer moras ucitavati svaku cjelinu posebno.

Citat: [HS] Webster poslato Oktobar 19, 2012, 16:13:22 POSLE PODNE
Ima zove se Med kucaj na googleu gta san andreas map editor i prvog ce ti ga naci skini i tu mozes brisati mape za gta sa,kad izbrises u tom programu ides msm save ili tako nesto ali moraces nauciti se snaci u tome jer moras ucitavati svaku cjelinu posebno.

Stvarno mi nije jasno zasto niko ne cita ono sto drugi napisu...
Covjek je trazio program sa kojim moze obrisati sve objekte ali pomocu map editora ne moze sve.....