[POMOC] Automatski neocekivani respawn auta

Započeo [M:RP] Emil, Oktobar 18, 2012, 19:32:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta: moja
Problem:  Zanima me vaÅ¡e miÅ¡ljenje. Dakle, jeste li ikad iskusili da vam se vozila sama od sebe respawnaju? Onako bez čekanja ili upozorenja, sama od sebe? Mislio sam da je to neka kvaka unutar samog SA:MP enginea, ali hoću čuti i Vas dali ste ikad iskusili neÅ¡to slično. Btw u skripti nemam funkcije SetVehicleToRespawn();

C, C++, C#, JAVA programer

To je zbog respawn time...
Ako su ti vozila AddStaticVehicleEx, onda u params imaju i vreme posle kog se respawnuju ako nema vozaca, samo obrisite poslednji broj, a AddStaticVehicleEx promenite u AddStaticVehicle.

Trenutno radim na modu Monaco RolePlay od 0.
Uradjeno: 95% | COMING SOON!

Evo objasnjenja za to :)

Lepo udjes u skriptu nadjes Auto koji se respawnuje Kada izadjes iz njega Kada ga nadjes

AddStaticVehicleEx(601, 1544.2725830078, -1684.3175048828, 5.8806247711182, 90, 1, 2, 999999);       //Primer                                                                                                                                             

Zadnje brojke promenis Na koliko zelis da ti se respawnuje to vozilo :)    Brojke koje trebas promeniti su obelezene crvenom bojom