[Pomoc] Komp. & Internet

Započeo Casso [ Jancezz ], Oktobar 08, 2012, 00:26:18 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz.. Imam problema sa kompom .. dok mi je ukljucen internet sve me jebe, baguje,  laguje,  i naravmo secka i vuce se ko puz -.- Kad iskljucim Net sve normalno :/ Pomoc .. u cemu je problem?

Citat: Tuta poslato Oktobar 08, 2012, 01:26:04 PRE PODNE
Nemoj da ukljucujes internet.
A jesi pametan, pljesak za tebe, covjeku nije do zezancije

Probaj reinstalirati windowse mozda pomogne, stvarno ne znam do cega bi bilo to
Old School
Since: 2011

Snich

Provjeri jel ti Automatic Update ukljucen?
Meni se desava kad je Automatic Update ukljucen da laguje comp.

videcu sutra sada sve sto mi treba na netu radim preko fona. -.- Posto majster ima guzvu pa moram da cekam do srede a i majster kaze da je do internet ploce (ili kako se tacno zove) koja se nalazi na maticnoj.. Ali u svakom slucaju Hvala vam ;*

Nemoze se za sve odmah reinstaliravat OS!

Skini NetLimiter i pogledaj koji program ti koristi net!
Meni se recimo to dogaÄ'alo sa novom 5icom Skype-a, no na 4.2 radi!
Stay hungry, Stay foolish  :)

Citat: -[ThÑ"]¢αƨƨσ|^^ poslato Oktobar 08, 2012, 23:47:58 POSLE PODNE
videcu sutra sada sve sto mi treba na netu radim preko fona. -.- Posto majster ima guzvu pa moram da cekam do srede a i majster kaze da je do internet ploce (ili kako se tacno zove) koja se nalazi na maticnoj.. Ali u svakom slucaju Hvala vam ;*

Hoces ja da ti ga popravim salji ga ovamo i za neki dan dobijas masinu kao novu :*  :D

Citat: [UG] Viktor poslato Oktobar 09, 2012, 20:28:57 POSLE PODNE
Lol tocno to sta ce sad reinstalirat operativni sustav kad mu se nest malo sjebe  ??? pa to kaze samo onaj koji to nije nikada radio i nema blage veze sta to uopce znaci... bolje neka potrazi na internetu uvjek se naÄ'e nesto

Citat: Elite poslato Oktobar 09, 2012, 21:33:38 POSLE PODNE
Citat: [UG] Viktor poslato Oktobar 09, 2012, 20:28:57 POSLE PODNE
Lol tocno to sta ce sad reinstalirat operativni sustav kad mu se nest malo sjebe  ??? pa to kaze samo onaj koji to nije nikada radio i nema blage veze sta to uopce znaci... bolje neka potrazi na internetu uvjek se naÄ'e nesto

Nece mi se preko moba , zvao sam vec majstra ;)

Grga96

Tako je i meni bilo i ukljucim antivirusni kad ono trojanac a kao širise kad internet uključiš :D pa bi ti preporučio da skreniraš komp ili reinstaliraj windowse :D