[POMOC] Spawn

Započeo Antonio_Bena, Oktobar 07, 2012, 19:32:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: GG
Detaljan opis problema: Zelim da promjenim spawn ono kad se logiras da se spamas na aedromu ,,a ne di si zadnji put bio
Dio skripte: onplayerspawn - http://pastebin.com/Jf5gHRP8 ak jos trebate javite
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Poslednja Izmena: Oktobar 07, 2012, 19:42:08 POSLE PODNE od Antonio_Bena
Å ta treba pisati vamo?

e pa tu ljepo imas koordinate i te koordinate zaljepi sa koordinatama sa aedroma...

kake kordinate?
Å ta treba pisati vamo?

moras negje imat setplayerpos ili setplayspawn i tu kucas koordinate mjesta ....a te koordinate dobijes kada otijdes na to mjeesto i kucas /save onda otijdes u my documents-gta san andreas-samp-save pos....potrazi malo imas dosta tutova na ovom forumu

Drugi put pogledaj malo po forumu evo odgovorio sam u ovoj temi vec danas
;D
ODes na lokaciju gdje zelis da ti je spawn i ukucas /save SPAWN FORTCARSON
Dalje odes u My Documents->GTA San Andreas User Files->SAMP->savepositions i nades gdje ti pise trebalo bi ovako pisati
AddPlayerClass(0,315.5513,-143.6600,999.6016,188.4160,0,0,0,0,0,0); //SPAWN FORTCARSON(Samo ce biti drugi brojevi ovdje)
Odes u svoj gm i nades pod OnPlayerSpawn i zamjenis sa ovim
tebi trebaju ove koordinate 315.5513,-143.6600,999.6016 to zamjenis s vec postojecim

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

poslo sam ti onplayspawn, jel ti vidis kake kordinate tamo jbt?? kak cu naci kordinate kad svaki put kad izaÄ'em spamam se tamo di sam bio zadnji put?! kontate?
Å ta treba pisati vamo?

pa u modu ti sprema zadnju lopkaciju na kojoj si bio i tu te spawna to ti je nesto slicno kad te crasha da ne moras npr ici dva puta

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

kak da promjenim tu lokaciju?
Poslednja Izmena: Oktobar 08, 2012, 20:50:15 POSLE PODNE od Antonio_Bena
Å ta treba pisati vamo?

Procitaj PM,PP ÄŒD
prst prst u cupi,prst prst u anus

neko ??
Å ta treba pisati vamo?