[OG:RP] Old Generation is back!

Započeo Coldplay, Septembar 17, 2012, 21:10:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Sretno vam bilo ono na pocetku vas je zeznulo skroz...

Sretno.. :)
                                                                                                                               BMW  > e30 > drift machine
BIG Respekt: Mr.Gagi
RESPECT:...Neno...,[BURPG] R4pid (Halid),
Maki187, Loza216,Eclipse

Nije sve Gagi ;) ... I nije istina da smo tesko privukli igrace, imali smo ih na prvobitnom otvaranju, preko 90 na forumu online, te sutradan, smo ih imali oko 70 na forumu, a 54 na serveru... Ali onda je bilo bugova, s kojima se vec nije dalo igrati, i tu smo se sjebali ;)

Ali ovaj put, idemo polako, necemo otvarati, doklen ne prodje barem 3 beta testa, mozda i vise... Ovaj put idemo ozbiljno :)
Hvala svima :)
Citat: Davidoff poslato Septembar 17, 2012, 23:13:59 POSLE PODNE
Zasto je otisao Gagi bio bi server masu bolji kad ne bi on otisao,a sad ne znam mozda cete uspjet ne znam ja bi volio :)
Opet kazem, nije Gagi sve bio ;)
Poslednja Izmena: Septembar 18, 2012, 13:37:19 POSLE PODNE od [OG:RP] Coldplay

UpDate

Cetvrtak, nastavljamo s normalnim radom, svi bugovi popravljeni, te se vracamo, i nadamo se da cete nas posjetiti! Hvala svima na citanju
Poslednja Izmena: Septembar 19, 2012, 19:43:12 POSLE PODNE od [OG:RP] Coldplay

Stari covek

[quote author=[OG:RP] Coldplay link=topic=53551.msg392352#msg392352 date=1347968052]
Nije sve Gagi ;) ... I nije istina da smo tesko privukli igrace, imali smo ih na prvobitnom otvaranju, preko 90 na forumu online, te sutradan, smo ih imali oko 70 na forumu, a 54 na serveru... Ali onda je bilo bugova, s kojima se vec nije dalo igrati, i tu smo se sjebali ;)

Ali ovaj put, idemo polako, necemo otvarati, doklen ne prodje barem 3 beta testa, mozda i vise... Ovaj put idemo ozbiljno :)
Zasto je otisao Gagi bio bi server masu bolji kad ne bi on otisao,a sad ne znam mozda cete uspjet ne znam ja bi volio :)
[/quote]
Nije sve u meni, a i vecina nije dolazila zbog mene, a vecina je otisla zbog mene jer je test obavljen lose(iako je moja krivica sto sam lose skriptao)
A otisao sam jer sam u guzvi nemam vremena za samp, a i dosadilo je.
Sretno vam momci i da se vratite na noge :)

EDIT:
A i zaboravio sam reci da Stjepan ima vise volje i zelje od mene tako da ja mislim da je bolje da on radi :)
Poslednja Izmena: Septembar 19, 2012, 20:29:58 POSLE PODNE od Mr.Gagi

Ma stjepane, ti si nas spasioc :D

Dodjite veceras :)

I ovim putem, cestitke Underu (osnivac OG-a) rodjendan, neslavi se svaki dan 18 godina :D

[quote author=[OG:RP] Coldplay link=topic=53551.msg393307#msg393307 date=1348150554]
Ma stjepane, ti si nas spasioc :D

Dodjite veceras :)

I ovim putem, cestitke Underu (osnivac OG-a) rodjendan, neslavi se svaki dan 18 godina :D
[/quote]

Razlika izmeÄ'u 1. i 18. roÄ'endana ?
Ne sjećaš se ni jednog, ni drugog.

Sretan roÄ'endan, sve najbolje Under.
Još jednom, sretno vam. Vidjet ću doći na otvorenje.

Evo vam IP
83.133.224.71:7788

Capetroon.

Citat: Mr.Gagi poslato Septembar 19, 2012, 20:21:40 POSLE PODNE
[quote author=[OG:RP] Coldplay link=topic=53551.msg392352#msg392352 date=1347968052]

Nije sve u meni, a i vecina nije dolazila zbog mene, a vecina je otisla zbog mene jer je test obavljen lose(iako je moja krivica sto sam lose skriptao)
A otisao sam jer sam u guzvi nemam vremena za samp, a i dosadilo je.
Sretno vam momci i da se vratite na noge :)

EDIT:
A i zaboravio sam reci da Stjepan ima vise volje i zelje od mene tako da ja mislim da je bolje da on radi :)
[/quote]

Nemoj srat! Ja sam došao zbog tebe, i na TL i na OG. Mislim da je i većina.

Evo trazimo lidere, ne svih organizacija, samo nekih... Prijavite se ;) (kliknite na rijec ''Lideri'')

Sretno vam!

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Server u funkciji svakakoga ga posjetite ;)

83.133.224.71:7788
Poslednja Izmena: Septembar 21, 2012, 15:55:44 POSLE PODNE od [OG:RP] Coldplay