[TRAZIM] WebMastera

Započeo KockaE30, Septembar 19, 2012, 21:25:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz,evo sam naslov kaze..hitno trebam nekog tko ce odrzavati forum i sloziti ga,kao sto vidite trenutno neradi..za nagradu se dogovorimo (admin il slicno)
Radi se o Balkan Ulice RPG forumu..
                                                                                                                               BMW  > e30 > drift machine
BIG Respekt: Mr.Gagi
RESPECT:...Neno...,[BURPG] R4pid (Halid),
Maki187, Loza216,Eclipse

Citat: kimo123 poslato Septembar 19, 2012, 22:11:23 POSLE PODNE
A sta je sa ostalima koji su ga prije odrzavali Sprito ga je odrzavo jel tak ja bi vam to radio kad bi znao netreba nikakva nagrada imam prijatelja u skoli pitat cu ga ak oces on je profic za to?

Ne hvala..
Maki187, Loza216,Eclipse

Mogu ja? :P
[Spamer na dužnosti! Ne ometaj!]

Javi mi se na PM ako hoces profesionalan forum, naravno napisi i st anudite za uzvrat ;)

evo pogledajte balkan-ulice.info pa mi javite dal bi znali popravit,i naravno nastavit s odrzavanjem foruma!
Maki187, Loza216,Eclipse

Citaj Pm

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Citat: Shockâ,,¢ poslato Septembar 20, 2012, 21:50:05 POSLE PODNE
Forum nam je ponovo u radu tema se najverovatnije vraca sutra !

Eto kao sto shock kaze...netreba pomoc sredit ce on :)

Moze LOCK
Maki187, Loza216,Eclipse