Level za kucu/biz/stan

Započeo propalica2131231, Septembar 18, 2012, 21:01:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo jedno pitanje za one koji vole "hard rp" to jest full realnu igru !
Dali trebam staviti level za biz/kucu/stan tj level koji treba za kupnju ?
Po meni je to non rp ali igraci to zbog nepoznatog razloga vole

Ja sam nameravao da na DS bude bez lvl-a. Tako je vise RP.
ODSUTAN

Jeste da ne igram na njemu ,ali bolje je to zato sto npr ja sad udjem na srw i odma kupim kucu i ne igram vise na tom serveru i drugi igrac ne moze kupiti tu kucu/biz/stan...Zato je bolje Level-e da stavis :D
prst prst u cupi,prst prst u anus

Kako ste vi cudni ? Pa napravi AC i nece moci sebi spavnat oruzje.. i ako pravi vec "hard rp" mod onda stavi da se teze zaraduje jer ce se taj koji zeli kupit kucu morat dosta namuciti. Bar 5 dana nek skuplja za jednu kucu.

Citat: Shockâ,,¢ poslato Septembar 18, 2012, 23:21:44 POSLE PODNE
Dal si ti u lud da za 5 dana mozes skupiti za kucu u RL

@tema Pa nzm negde je korisno a sa druge strane je non rp ja sam da NE stavis
Ti si glup eto tako da se izrazim.. Ako ce mo po toj tvojoj logici nek skuplja deset godina na serveru za kucu ,a sto cisto sumljam da ce SA:MP tada biti popularan. A sada da on stavi po mjesec dana itd.. onda se nebi nekima igracima svidjela ta igra. Pogledja sada sve servere svi teze nekim Hard RPom pa im vidi broj igraca.

Vegas.

Napravi jednostavan anticheat. Stavi realnu vrjednost kuća, napravi sistem neaktivnosti kuća kao što je Teške na DV-u, te se onda proda ukoliko vlasnik nije aktivan više od 5 dana (osim ako je najavio odsutnost).
Poslednja Izmena: Septembar 19, 2012, 01:11:42 PRE PODNE od Vegas.

Po meni je to stv za "hard rp" stvarno dobra ideja jer ako ne stavis level staviti ce malo vecu svotu novca jer kad upali AC nece biti ni spawnanja nikakvog novca ni oruzja ni niceg naravno.Po meni veliko DA samo da povecas vrijednost kuca,a da ne stavis lvl

Gledaj RP, i ne stavljaj level ;)
Ali malo pripazi ako 1 lvl kupi vilu ;)