Editovanje GM

Započeo NAN0, Septembar 03, 2012, 20:01:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Stavi ime skripte tu ali koliko vidim to je City Life
Detaljan opis problema:
Pozdrav.Tek sam kupio samp server i skinuo sam mod City Life ... E sad kad udjem na server u gornjem lijevom i u donjem desnom cosku mi pise "City Life" kako to da promjenim ? Otvarao sam .pwn od moda al brate ima teksta da listam 3 dana :S Znaci kako da zamjenim one osnovne stvari da ne bude ofirno :D I imam bug sa parama stalno idem u minus :D
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Moderator: Sada sam ti ja editovao post po pravilima da bi shvatio jer si nov clan. A pravila mozes naci na: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=11453.0
Poslednja Izmena: Septembar 03, 2012, 20:15:33 POSLE PODNE od [OG:RP] Mr.Gagi
Respect
Stexi , Sabo(T), GreeDy.amx

prvo postaj po pravilima
2. mogu ti ja bit skripter ( tj. editat mod ako hoces ) ako hoces javi mi se na PM

Ako hoces da ti editujem javi se na PM  :)

Najlakse ti je da udjes u .pwn , pritisnes CTLR+H , u prvo polje ukucas City Life a u drugo novo ime , i tako ce se svaki text City Life zameniti sa textom koji si ti odabrao .. I da pritisni Replace to all kad te bude pitalo. :)

I u buduce nemoj da ti Cika Gagi edituje temu :D
Poslednja Izmena: Septembar 03, 2012, 20:16:15 POSLE PODNE od Daniel Zero
ODSUTAN

Citat: Daniel Zero poslato Septembar 03, 2012, 20:15:29 POSLE PODNE

Najlakse ti je da udjes u .pwn , pritisnes CTLR+H , u prvo polje ukucas City Life a u drugo novo ime , i tako ce se svaki text City Life zameniti sa textom koji si ti odabrao .. I da pritisni Replace to all kad te bude pitalo. :)

I u buduce nemoj da ti Cika Gagi edituje temu :D

Hvala za ovo brate. I izvinjavam se za ovaj gore post sto nije bio po pravilima :D
Respect

Dzaba sve ono ostalo isto :D
Respect

trebas compile i onda ubacit srv na GP ( ako imas GP ) pa restartat srv OMG

CoFi sta seres? Isto kao da si ti znao ista kad si poceo...Ajd ne seri

BEZ SVADJE I VREDJANJA!
@Demonijak - Nemoj raditi DP ..
Reseno je , lock.
ODSUTAN