[Pomoc] Novac

Započeo Edin, Septembar 02, 2012, 17:51:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: od 0
Detaljan opis problema: nesto sam pravio i kad dadnem igracu pare /money odma nestanu, isto tako i kad plata legne novac odma nestane tako da svim igracima novac u rukama/dzepu stoji na 0, a novac u banci radi kako treba, znaci bug je cim dadnem novac igracu odma se vrate na 0 na bilo koji nacin ? Kako to da popravim i sta vam treba dio skripte ?
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Pa verovatno si pravio antimoney hack.
ODSUTAN

Jesam pravio, ali nije do njega, ugasim ga i opet nece !
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Jel koristis neki anticheat?
ODSUTAN

Imam anticheat, ali ugasim ja anticheat i opet nece automatski se pare gube !

Capetroon.

Citat: Edin poslato Septembar 02, 2012, 17:51:06 POSLE PODNE
Skripta koju koristim: od 0
Detaljan opis problema: nesto sam pravio i kad dadnem igracu pare /money odma nestanu, isto tako i kad plata legne novac odma nestane tako da svim igracima novac u rukama/dzepu stoji na 0, a novac u banci radi kako treba, znaci bug je cim dadnem novac igracu odma se vrate na 0 na bilo koji nacin ? Kako to da popravim i sta vam treba dio skripte ?
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Ne bih rekao da se ovaj problem javlja na modu koji se pravi od 0 :)

Probaj da u komandi money umesto GivePlayerMoney staviš SafeGivePlayerMoney :)

Postavi komandu /money,i kazi nam koj Anti Cheat koristis :)
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!