[Pomoc] Map Editor

Započeo SteXi.ılllı., Avgust 28, 2012, 13:26:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako, kada odem na LOAD map editor, on pocne da ucitava, stoji onaj crn ekran i kada ucita tako i ostane..
Na sred ekrana pise : [ThreeDee OpenGL Reinder, WORKING...] i samo tako stoji, zna neko u cemu je problem?

Možda nisi lepo instalirao Map Editor.. Jesi li prekopirao one fajlove iz foldera Map Editor u GTA folder? Možda si neki izostavio slučajno..
The whole world is down.. Let's take a walk

Mappam besplatno (0.3c, 0.3e RemoveBuildingForPlayer). Ukoliko ste zainteresovani pošaljite PM..

Citat: SteXi.ılllı. poslato Avgust 28, 2012, 13:26:10 POSLE PODNE
Ovako, kada odem na LOAD map editor, on pocne da ucitava, stoji onaj crn ekran i kada ucita tako i ostane..
Na sred ekrana pise : [ThreeDee OpenGL Reinder, WORKING...] i samo tako stoji, zna neko u cemu je problem?

Nećeš vjerovati čovječe i meni se to desilo i ne mogu vjerovati šta je bio uzrok. -.-
Bio mi je pokrenut "SA-MP" client, dakle nije "GTA San Andreas" već "SA-MP 0.3e" client koji je to prouzrokovao i kada sam ga ugasio MTA editor mi se pokrenuo.
Rekao sam ti na skypeu šta trebaš uraditi i sve si uradio al' ništa. Ostaviću ovu temu dok ne riješiš problem pa ću je lockati.

Svi fajlovi su u GTA Folderu: GTAINTERFACE.dll, background.txd, newton.dll,
nekoliko dana nisam pokretao Editor, pre je normalno radio ali sad nece :'(

Refresh, ajde pomagajte ne mogu da mapam :(