**MacedonianWorld RPG Macedonia** IP: 193.192.59.222:7820

Započeo Pavlesky.pwn, Avgust 25, 2012, 12:54:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

MacedonianWorld Role Play Gaming v.1.0.3

Хеад Админи : МарÑ,,ило,Тале и Павле!

Форум: www.mw-game.info

ИП: 193.192.59.222:7820


Опис:


РегисÑ,рација
РегисÑ,рација е во диалог. Првин во диалогоÑ, го пишуваÑ,е вашаÑ,а лозинка. ПоÑ,оа избираÑ,е дали сÑ,е машко или женско, колку години имаÑ,е и од каде сÑ,е. ПоÑ,оа го внесуваÑ,е вашиоÑ, емаил. ОÑ,како ќе се регисÑ,рираÑ,е ви следува Role Play Ñ,уÑ,оријал.


Spawn месÑ,о
Spawn месÑ,о е во долниоÑ, дел на Лос СанÑ,ос во близина на АеродромоÑ,. Со командаÑ,а /spawnchange може да избереÑ,е да се раÑ"аÑ,е на Ñ,оа месÑ,о. ИсÑ,о Ñ,ака Ñ,ука можеÑ,е да изнајмуваÑ,е моÑ,ор и велоспиед. Цена е 50 долари минуÑ,а.


ИмоÑ,
Од имоÑ, може да поседуваÑ,е куќа, сÑ,ан, две Ñ,,ирми, бизнис, два авÑ,омобила, моÑ,ор, леÑ,ало, брод


Куќа
Насекаде низ Лос СанÑ,ос има куќи. Куќи кои не се купени се обележани со зелена куќа на мапа, а Ñ,ие шÑ,о се купено се обележани со црвена куќа. За да купиÑ,е куќа /buyhouse. Повеќе команди за куќа можеÑ,е да видиÑ,е во /help - Куќа команди. За да купиÑ,е куќа поÑ,ребен ви е одреден левел и одредена сума на пари.


СÑ,ан
Насекаде низ Лос СанÑ,ос има сÑ,анови. СÑ,анови се обележани со жолÑ,и кругови на мапа. За да купиÑ,е сÑ,ан
/kupistan. За повеќе команди за сÑ,ан можеÑ,е да видиÑ,е во /help - СÑ,ан команди. За да купиÑ,е сÑ,ан поÑ,ребена ви е одредена сума на пари.



Фирма
Насекаде низ Лос СанÑ,ос има Ñ,,ирми. ФирмиÑ,е кои не се обележани се обележани со зелен долар на мапа, а Ñ,ие шÑ,о се купени се обележани со црвен долар. За да купиÑ,е Ñ,,ирма /kupifirma . За повеќе команди за Ñ,,ирма можеÑ,е да видиÑ,е во /help - Фирма команди. МожеÑ,е да поседуваÑ,е две Ñ,,ирми. Но за да купиÑ,е Ñ,,ирма ви е поÑ,ребен 5 левел и кредиÑ,на карÑ,ичка. КредиÑ,на карÑ,ичка можеÑ,е да купиÑ,е во банка /kupikarticka.


Ð'изнис
Насекаде низ Лос СанÑ,ос има бизниси. Ð'изнисиÑ,е се означени со црвен долар на мапа. За да купиÑ,е бизнис /buybusiness. Повеќе команди за бизнис можеÑ,е да видиÑ,е во /help - Ð'изнис команди. За да купиÑ,е бизнис ви е поÑ,ребен одреден левел и сума на пари.


АвÑ,омобил
АвÑ,омобил можеÑ,е да купиÑ,е на паркинг кај Лос СанÑ,ос аеродромоÑ, или во салоноÑ, за авÑ,омобили во Сан Фиеро. За да купиÑ,е авÑ,омобил влезеÑ,е во него и кликнеÑ,е на BUY. За повеќе команди за авÑ,омобил можеÑ,е да видиÑ,е во /help - АвÑ,омобил команди МожеÑ,е да поседуваÑ,е два авÑ,омбила. Но за да купиÑ,е авÑ,омобил ви е поÑ,ребна одередена сума на пари.


МоÑ,ор
МоÑ,ор можеÑ,е да купиÑ,е на паркинг кај банка. МожеÑ,е да поседуваÑ,е еден моÑ,ор. За да купиÑ,е моÑ,ор влезеÑ,е во него и кликнеÑ,е на BUY. За повеќе команди за моÑ,ор можеÑ,е да видиÑ,е во /help - МоÑ,ор команди. Но за да купиÑ,е моÑ,ор ви е поÑ,ребна одредена сума на пари.


ЛеÑ,ало
ЛеÑ,ало(ХелиÑ...опÑ,ер или авион) можеÑ,е да купиÑ,е на Лос СанÑ,ос аеродром. МожеÑ,е да поседуваÑ,е едно леÑ,ало. За да купиÑ,е леÑ,ало влезеÑ,е во него и кликнеÑ,е на BUY. За повеќе команди за леÑ,ало можеÑ,е да видиÑ,е во /help - ЛеÑ,ало команди. Но за да купи
Ñ,е леÑ,ало ви е поÑ,ребна одредена сума на пари.



Ð'род
Ð'род можеÑ,е да купиÑ,е на плажи кај свеÑ,илникоÑ,. МожеÑ,е да поседуваÑ,е еден брод. За да купиÑ,е брод влезеÑ,е во него и кликниÑ,е на BUY. За повеќе команди за брод можеÑ,е да видиÑ,е во /help - Ð'род команди. Но за да ку
п ви е поÑ,ребна одредена сума на пари.



Организации/МаÑ,,ии/Ð'анди/Агенции
На сервероÑ, има 14 Организации/МаÑ,,ии/Ð'анди/Агенции



Организации
-Полиција
-Армија на Република Македонија
-Медицина
-Такси
-ПредседаÑ,ел
-Канал 5

Агенции
-Федерално биро за исÑ,ражување
-ХиÑ,ман

Ð'анди
-Лос СанÑ,ос Ð"анг
-Ð"рове СÑ,реÑ, Фамили
-Ð'урноÑ, Рацес

МаÑ,,ии
-Јакуза
-Ла Коза НосÑ,ра

ПриваÑ,ни Организации
-Руска МаÑ,,ија


РабоÑ,и на сервер
-Ð"еÑ,екÑ,ив
-АдвокаÑ,
-Обезбедување
-Камионџија
-ТракÑ,орисÑ,а
-Комбањер и други..


Поважни локации
-Ð'ург -
-Ð'анка -
-Народна банка -
-ОпшÑ,ина -
-Ð'азен -
-Музеј -


РЕКОРÐ"


Со почиÑ, ÐœacedonianWorld


Citat: Pavlesky poslato Avgust 25, 2012, 12:54:52 POSLE PODNE

Ð'род
Ð'род можеÑ,е да купиÑ,е на плажи кај свеÑ,илникоÑ,. МожеÑ,е да поседуваÑ,е еден брод. \

To bi bilo sve sto sam razumeo......


[/center]

...Neno...

Lock,napisi na LATINICI i otvori onda temu,ovu cu ti obrisati kad tu otvoris.