[POMOC] 0.3e objekti

Započeo David003, Avgust 22, 2012, 01:19:44 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja (U obliku GF-a)
Opis problema: Imam 0.3e objekte ali kad ih ubacim u mod dode mi neki sasvim drugi objket nego koji sam ja stavio i skinuo sam onu EMC filterscriptu i uradio kako pise ali opet isto
Moze pomoc  :'(
Dio skripte: Dat cu vam sto ce trebati
Slika/Video: //

Uskoro!
Usput trazim mapera,inbox zainteresirani!

Ne razumijem zasto ljudi ne koriste trazilicu nimalo..svaki drugi clan ovog foruma postavlja to isto pitanje.

Imas FS potrazi 0.3e converter !

Znam da ima i napiso sam da imam ovu filterscriptu EMC tj 0.3e conventer i sve ubacim al ne radi mi nes mogu slikat ak ocete, imali neko drugo rjesenje?
Poslednja Izmena: Avgust 22, 2012, 01:27:39 PRE PODNE od Izvanzemaljac

Uskoro!

Citat: Izvanzemaljac poslato Avgust 22, 2012, 01:27:08 PRE PODNE
Znam da ima i napiso sam da imam ovu filterscriptu EMC tj 0.3e conventer i sve ubacim al ne radi mi nes mogu slikat ak ocete, imali neko drugo rjesenje?

jesi procitao upute? ubacis mapu i scriptfiles i preimenujes ju u source i onda napravis tekstni dokument(.txd) i nazoves ga: output i pokrenes samp-server.info i dobit ces objekte u outputu

Citat: Speedyâ,,¢ poslato Avgust 22, 2012, 01:50:04 PRE PODNE

jesi procitao upute? ubacis mapu i scriptfiles i preimenujes ju u source i onda napravis tekstni dokument(.txd) i nazoves ga: output i pokrenes samp-server.info i dobit ces objekte u outputu
Samp-server.info? Mislio si na .exe?
ODSUTAN

da server.exe pokrenes , logiras se kao rcon i kucas /rcon loadfs EMC
kod dobijes u outputu
Nudim usluge mapanja
Sve sto trebate na PM ili skype carter.carter.

Citat: Daniel Zero poslato Avgust 22, 2012, 01:56:39 PRE PODNE
Citat: Speedyâ,,¢ poslato Avgust 22, 2012, 01:50:04 PRE PODNE

Samp-server.info? Mislio si na .exe?

Ma zeznuo se :P
Citat: inviktus poslato Avgust 22, 2012, 01:58:17 PRE PODNE
da server.exe pokrenes , logiras se kao rcon i kucas /rcon loadfs EMC
kod dobijes u outputu

netreba ni to.. moze samo pokrenut samp-server.exe i odma dobije u outputu .. barem ja tako.

Ne radi mi nezz zasto,napravim ovako:

Prvo ono sve ubacim include i te gluposti
Zatim u scriptfiles datoteki napravim jos jednu datoteku pod imenom source zatim u toj datoteki napravim Text dokument pod imenom output
Zatim odem u igru i logiram se kao rcon admin i kucam /rcon loadfs EMC i loada se ali u output ne dobijem nista

Uskoro!

Citat: Izvanzemaljac poslato Avgust 22, 2012, 02:35:45 PRE PODNE
Ne radi mi nezz zasto,napravim ovako:

Prvo ono sve ubacim include i te [cenzura]osti
Zatim u scriptfiles datoteki napravim jos jednu datoteku pod imenom source zatim u toj datoteki napravim Text dokument pod imenom output
Zatim odem u igru i logiram se kao rcon admin i kucam /rcon loadfs EMC i loada se ali u output ne dobijem nista

pa gle ga, KOPIRAS MAPU DAKLE IZ MTA FOLDERA KOPIRAS MAPU I PREIMENUJES JU U SOURCE I ONDA NAPRAVIS U SCRIPTFILES MAPU ; OUTPUT

Sad shvacam,al koju mapu da kopiram iz MTA foldera ima tamo vise mapa?

Uskoro!

Citat: ...Nikola... poslato Avgust 22, 2012, 10:56:17 PRE PODNE
Pa mapa ta koju svo vreme spominjes da ti pokazuje druge objekte umesto onih koje si ti postavio

Problem je sto ja nemam tu mapu,jer je to meni neki lik posla i slao je samo objekte bez mape

Uskoro!