CroStreets Trucking - godišnjica rada servera

Započeo Kristijan_Elco, Maj 14, 2011, 04:11:21 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

nece poslat aktivacijski email..
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: panameR. poslato Decembar 17, 2011, 14:54:44 POSLE PODNE
nece poslat aktivacijski email..
Postoji problem sa hotmail serverima i ne znam zasto se na njih ne isporucuje e-mail.
Aktiviraj korisnicki racun sa ovim kodom: rXRt6U4fL7

Citat: Steez poslato Decembar 17, 2011, 14:56:19 POSLE PODNE
nah,server previse steka.
Vecini servera, ukljucujuci i meni sve radi bezprijekorno bez imalo stekanja ili laga.
Problem postoji i ima najveci prioritet za ispravljanje, te će uskoro biti ispravljen.

Svaka čast...
Kada muškarac priča ženi bezobrazne stvari, to je seksualno uznemiravanje…
A kada žena to radi muškarcu to je 2 eura+PDV po minuti. :D

Citat: Vectro64 poslato Decembar 17, 2011, 19:53:31 POSLE PODNE
Server radi na 0.3c ili 0.3d?
"[0.3d] CroStreets RolePlay Trucking (v2.01)"
Kako vidis, server radi na 0.3d (R1) dok ne izade update za sscanf plugin za 0.3d R2.
Naravno da se na server moze pristupiti i sa 0.3d R2 klijentom, bez ikakvog problema.

Predobrar opis... Dolazim kod vas :P

Imam problem... Nekuzim kad se regam na forum pise ispisite brojeve iz rijeci i nista nema te rijeci... I onaj npr Zbroji brojeve te na kraju dodaj prva 3 slova abecede (8+2):
Poslednja Izmena: Decembar 21, 2011, 14:52:02 POSLE PODNE od [WP] Mrky

Samo da vam javim kako su Cestovni radnici dobili još par poslova, neki od njih su: popravljanje naplatnih postaja, popravljanje radara, popravljanje benzinskih pumpi i popravljanje bankomata.
Isto tako, ubačen je i potpuno novi posao "Bolničar", a upravo je u izradi posao "Vatrogasac" (naravno, vatrogasci će stvarno morati gasiti požare) i posao "Vozač broda" koji će popravljati pomorske benzinske crpke.

Što se foruma tiće, postoje 2 antispam pitanja:
- Prepiši samo brojeve (bez razmaka) iz riječi Dr34m73h
- Zbroji brojeve te na kraju dodaj prva 3 slova abecede (8+2)
Za prvo pitanje si u pravu, riječ je nestala, provjerit ću u logu zašto je nestala i tko je što radio po panelu, a za drugo pitanje: zbrojiš 8 i 2 i na kraju dodaš prva 3 slova abecede - sve bez razmaka.

Obzirom da nije bilo moguće slanje automatskog emaila na hotmail servere, bili smo prisiljeni ukloniti aktivacijski kod te vas ponovno pozivamo da nam se pridružite.
Ima dosta novih poslova, te su trenutno u izradi vozači broda a i nakon njih slijedi još dosta poslova...

Nakon točno godinu dana iscrpnog rada te više od 6000 registriranih igrača, došlo je vrijeme za globalni restart, što znaci da će se sva imovina i statistike obrisati i resetirati.
Da, kreće se od "nule", no povodom godišnjice omogućujemo svim igračima da zatraže statistike s drugih (poznatijih) Trucking servera.
Za CroStreets RolePlay Trucking i EuroBalkan Trucking servere nije potrebna slika statistika, dok je za sve ostale potreban dokaz o posjedovanju imovine.
Nakon godinu dana, takoÄ'er je doÅ¡lo vrijeme da CroStreets evoluira - od sada postoji zaseban Trucking (193.192.59.30:7781) i zaseban RolePlay (193.192.59.151:7783) server.
TakoÄ'er, na RolePlay server vraćamo statistike s poznatijih domaćih RolePlay servera. Posjetite nas i budite i vi dio CroStreets revolucije - www.DreamTeh.com

©2011-2012 CroStreets Truckers

Opis 8/10....svidja mi se...sretno sa daljnim radom ;)

Ovo je bio jedini server na kojem sam igrao,igrao sam oko godinu i 2-3 mjeseca imao sam sve sto se moglo imati bio sam medju najbogatijim,da ne pomaknem prstom dnevno sam dobijao 700k,visio sam stalno na ovom serveru kao i mnogi drugi igrači ali onda admin ga je prodao...bilo je mnogo igrača ekipa je extra i sve odjedno to nestade