[POMOĆ]2 Errora

Započeo TrakkaMadafakaâ„¢, Avgust 15, 2012, 17:04:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

U vezi prvog Errora:

E ovako uredjivao sam mod / izmjenjivao komande i kad sam zamjenio /faction sa /o a /f sa /org i jos sam izbrisao:

|| strcmp(cmd, "/family", true) == 0)                                            <To sam izbrisao (bilo je dole poslije one ==0)

i onda kad sam pokusao da Compilam... BuMM 2 Errora (jedan od njih je ovaj) :

C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\**RPG v.4.0\gamemodes\**RPG.pwn(52641) : error 029: invalid expression, assumed zero

I evo tu su nekolicina redova iz Skrpite:

52640  |                if(strcmp(cmd, "/o", true) == 0 || strcmp(cmd, "/org", true) == 0 
52641  |               {                                                                                     < To je taj red u kojem je Error                                             
52642  |                       if(IsPlayerConnected(playerid))
52643  |             {

U vezi drugog Errora:

Slicno prvom htio sam da zamjenim komandu /o koja je sluzila javnom OOC Chatu i promjenim je u /ooc (slicno prvom slucaju) i Compilam i BuMM  "2 Errors"

C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\**RPG v.4.0\gamemodes\**RPG.pwn(34796) : error 029: invalid expression, assumed zero

I evo dio skripte :

34795  |              if(strcmp(cmd, "/ooc", true) == 0
34796  |               {                                                     <Red u kojem je Error
34797  |                if(IsPlayerConnected(playerid))
34798  |                    {
34799  |                         if(gPlayerLogged[playerid] == 0)

Molio bi da mi neko voljan pomogne i to sto brze ..
Ukoliko je potrebno jos vise redova stavit cu..
Zelio bi reci da mi neko nenapise da jednostavno izbrisem taj red jer sam i to pokusavao i onda se skripta neće Compileat..
Ukoliko sam prekrsio neko pravilo ili pogrijesio podforum izvinjavam se !!

Unaprijed Hvala !!
Poslednja Izmena: Avgust 15, 2012, 17:06:49 POSLE PODNE od [MTA]Almedin

Lock, citaj pravila  ;)
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747