[Pomoc] warning

Započeo ▂ ▃ ▅ Rudimental ▅ ▃ ▂, Avgust 14, 2012, 22:22:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta: moja
Problem: ovako imam 2 warninga koja ocu da resim ali neznam kako jer pise mi broj linije da je kraj scripte i neznam gde se nalazi linija sa ovim warninzima
warning 203: symbol is never used: "PlayerPos"
warning 203: symbol is never used: "RegularCarDialog"

ako neko zna..?
Dio Skripte:/

pa znm ali ja hocu da ih resim eo 1 sam resio ostao mi jos ovaj
warning 203: symbol is never used: "PlayerPos"

negdje si kreirao tu varijablu ali je nigdje nisi koristio

nadji u skripti gdje si je kreirao i obrisi ?!

Vegas.

Sa warninzima možeš raditi, ne smetaju, ako baš oćeš da ih se rješiš, izbriši te varijabile ili dodaj ovo negde na početak skripte.

#pragma unused PlayerPos
#pragma unused RegularCarDialog

Citat: Vegas. poslato Avgust 15, 2012, 01:20:15 PRE PODNE
Sa warninzima možeš raditi, ne smetaju, ako baš oćeš da ih se rješiš, izbriši te varijabile ili dodaj ovo negde na početak skripte.

#pragma unused PlayerPos

To je NAJGORI NACIN RESAVANJA WARNINGA !

Jednostavno nadjes gde ti je to u skripti i obrises.

Citat: ThE P.A.W.n ! poslato Avgust 15, 2012, 08:39:04 PRE PODNE

OMG! Neslusaj ovog, da brise warninge? Ti oces da covijek upropasits skriptu? Warninge ne brisat, nego mozes uraditi sto je Vegas rekao, ili otici do te linije, i popraviti ju, naravno ako znas

[quote author=[X:RP] ColdPlay link=topic=50841.msg370258#msg370258 date=1345014021]
Citat: ThE P.A.W.n ! poslato Avgust 15, 2012, 08:39:04 PRE PODNE

OMG! Neslusaj ovog, da brise warninge? Ti oces da covijek upropasits skriptu? Warninge ne brisat, nego mozes uraditi sto je Vegas rekao, ili otici do te linije, i popraviti ju, naravno ako znas
[/quote]

Bravo za vas "skriptere" , ucite coveka pogresno,a ti ako si pametan,ajde mi objasni znacenje ovog koda:

#pragma unused PlayerPos

To ti je isto kao da si otisao do linije,i stavio je pod komentar ili obrisao -.-!

Vegas.

Ajde ti nauči značenje pragme u skripti, maloumni stvore. Taj kod će posle kompajlanja označavat da se to više ne koristi te neće biti warninza, ako oće opet da ga koristi samo obriše pragmu.

Vegas.

Jao meni koji nubovi, #pragma unused IMESIMBOLA, označava bez brisanja da se taj simbol više ne koristi.