[Pomoć] Neće da podigne server

Započeo CH | FuDo, Avgust 09, 2012, 21:19:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Nort hern Lights ( morao sam razdvojiti jer je stavljeno pod cenzuru :D )
Detaljan opis problema: Znači kompajliram sve, pojavi se .amx u gamemode folderu, u server.cfg upisan lijepo naziv moda, sve onako kako treba da bude, ali kad pokrenem samp-server izbaci mi na kraju :
Script[gamemodes/NLRPGv3.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
Ne znam do čega je. sve ima, sve je tu, databaza pokrenuta, ali neće da očita .amx da si pita. pomoć, prijedlozi ? Hvala unaprijed.
[Tutorial] public OnPlayerText - malo poigravanja

Nudim usluge skriptanja, tražim team sa kojim bi radio. PM ili Facebook: www.facebook.com/keton.dirigent

Citat: Lule Domacin - Zovi me ...Eagle.. poslato Avgust 09, 2012, 21:47:12 POSLE PODNE
Nije do toga , moze se i pokrenuti bez databaze , do pluginsa je.

Moze se pokrenuti bez databaze mod koj je ceo u mysql >?
Lepo si me nasmejao  :D :D :D :D
PS Sorry za spam.
Poslednja Izmena: Avgust 09, 2012, 22:59:41 POSLE PODNE od ThE P.A.W.n !

Citat: Lule Domacin - Zovi me ...Eagle.. poslato Avgust 09, 2012, 21:47:12 POSLE PODNE
Nije do toga , moze se i pokrenuti bez databaze , do pluginsa je.
Nemoze da se pokrene bez mysql databaze jer je ona najvaznija u celom nl modu :O
ODSUTAN

Khm, čitate li Vi uopšte šta ja pišem ? ili gledate samo naslov, pa bubate da nabijete koji post ?

sve je tu, databaza pokrenuta

Update sam pluginse, ali neće opet, izbaci da mora biti rekompajlirana sa novom verzijom, i kad rekompajliram, vrati me na staro. dalje ? :/
[Tutorial] public OnPlayerText - malo poigravanja

Nudim usluge skriptanja, tražim team sa kojim bi radio. PM ili Facebook: www.facebook.com/keton.dirigent