[FS] Radar | Sprema u datoteke - Fixed

Započeo CH | FuDo, Avgust 01, 2012, 07:36:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav raja, evo moj prvi post na Balkan sampu. haha :D

U pitanju je sljedeće. Pogledajte ovu temu: UDRI KLIKOM NA MENE

Bilo mi je žao ovoga momka, lockali su mu temu i rekli da FS ne radi, a ona zapravo radi, uz jednu malu ispravku. :D
O čemu je riječ ?

Jednostavno je. Žalili ste se da Vam izbaci sljedeći error:
    filterscripts\Radar.pwn(8) : fatal error 100: cannot read from file: "YSI/y_ini"
To je zato što pod includovima, tačnije red 8, umjesto "YSI/y_ini" treba da piše "YSI\y_ini".

Ne vidite razliku ? Pogledajte [ \ ] , ovu kosu crtu. :D
Ispravite to, i FS će da radi kako treba. Naravno, pošto sprema radare u folder, morate i u Scriptfiles napraviti folder SpeedCameras. Kada to sve obavite, FS je spremna za rad. :)

Toliko od mene. c'ya :D

EDIT: Evo pastebin Click on me :D
Poslednja Izmena: Avgust 01, 2012, 15:04:06 POSLE PODNE od CH | FuDo
[Tutorial] public OnPlayerText - malo poigravanja

Nudim usluge skriptanja, tražim team sa kojim bi radio. PM ili Facebook: www.facebook.com/keton.dirigent

Citat: #define playerid poslato Avgust 01, 2012, 10:40:54 PRE PODNE
super,extra svaka cast  samo jos da radi

Na mom modu radi sve kako treba. :)

Citat: _IcE_ poslato Avgust 01, 2012, 11:12:35 PRE PODNE
http://www.mediafire.com/?nsk6y53ae9atdok izbrisan ti radar stavi na novi link et probaj skinuti i vidi sta ce ti pisati

Eto pastebin. :D

Nudim usluge skriptanja, tražim team sa kojim bi radio. PM ili Facebook: www.facebook.com/keton.dirigent

Citat: _IcE_ poslato Avgust 01, 2012, 12:08:33 POSLE PODNE
kad bi mo mogao ovu fs da stavis u if(strcmp(cmd, "/prodaja", true) == 0)
{ vakve komande bio bih ti zzahvalan

Jel ti znaÅ¡ kako rade filterskripte ? A uostalom, Å¡to će ti strcmp ? ZCMD je najbolji command procesor  8)

Citat: _IcE_ poslato Avgust 01, 2012, 13:42:12 POSLE PODNE
Citat: CH | FuDo poslato Avgust 01, 2012, 12:50:07 POSLE PODNE
Citat: _IcE_ poslato Avgust 01, 2012, 12:08:33 POSLE PODNE
kad bi mo mogao ovu fs da stavis u if(strcmp(cmd, "/prodaja", true) == 0)
{ vakve komande bio bih ti zzahvalan

Jel ti znaÅ¡ kako rade filterskripte ? A uostalom, Å¡to će ti strcmp ? ZCMD je najbolji command procesor  8)
ja neznam ali zna _IcE_ ja sam sa ice pravimo srv pa mi je dao malo da se koristim sa bs bio bih ti zahvalan a treba mi zato jer mi je scripta koju pravimo mjesana od STRCMP i onaj CMD: nezz kako se zove pocetnik sam

Ako je miješano, onda može i STRCMP i ZCMD. Onda samo ubaci ovo u skriptu. ne znam jel ima OnFilterscriptInit, to ide pod ongamemodeinit. :D

Citat: Nepoznato poslato Avgust 01, 2012, 20:00:53 POSLE PODNE
isti mi error dodje pomoc dali zna neko ?????

Možda ti fali include. Kopiraj mi to što ti izbaci, taj error.

Citat: [Pawno | MTA] Muhamed poslato Avgust 01, 2012, 20:05:19 POSLE PODNE
Opasan Keton <3

Lijepo si uradio.

Hamice, hvala. :D

Citat: Nepoznato poslato Avgust 01, 2012, 20:44:46 POSLE PODNE
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\FS\Nova mapa\radar.pwn(8) : fatal error 100: cannot read from file: "YSI\y_ini"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

#include <YSI/y_ini>
eto

Skini nove includove. :)

Pa idolu traži taj include što ti treba. LoL :D

Meni sve radi.. Jedino što svaki policajac može da "pere" pare, ali bukvalno. Sistem je loše uradjen.. Kad pravite radar piše da stavite radius od 20 do 30.. Stavi 3000 i hvata te u Las Venturas ladno ako je radar kod kolodvora :S.. Onda za kaznu stavite npr. -1000000 i igrač ima da dobije pare :S.. Toliko od mene poz..
Poslednja Izmena: Avgust 02, 2012, 01:06:59 PRE PODNE od Gleeen
The whole world is down.. Let's take a walk

Mappam besplatno (0.3c, 0.3e RemoveBuildingForPlayer). Ukoliko ste zainteresovani pošaljite PM..

Citat: Gleeen poslato Avgust 02, 2012, 01:05:37 PRE PODNE
Meni sve radi.. Jedino što svaki policajac može da "pere" pare, ali bukvalno. Sistem je loše uradjen.. Kad pravite radar piše da stavite radius od 20 do 30.. Stavi 3000 i hvata te u Las Venturas ladno ako je radar kod kolodvora :S.. Onda za kaznu stavite npr. -1000000 i igrač ima da dobije pare :S.. Toliko od mene poz..

Ogranicis sebi koliko da moze staviti maximum i eto

Izgleda dobro,testirat cu poslije :D

Ma radite Å¡ta hoćete, ja nisam editovao filterskriptu jer uopÅ¡te nije moja. Htio sam samo da popravim, jer FS može dosta dobro da posluži. Sličan sistem radara koristi Croherzegovina, samo dosta unaprijeÄ'en. RazmiÅ¡ljam da editujem ovu FS pa da postavim malo unapreÄ'eniju verziju. :D