[POMOC]Nece mi dosta objekata

Započeo medin, Avgust 04, 2012, 00:52:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

medin

Ovako meni nece objekti oni za pod parket i to neznam zasto ne mogu ih naci  askinuo sam 1888 objekata ili ima vise ?

Moras skinuti 0,3e objekte , ako oces onaj pod i one zidove
Moji Radiovi!
TuT||Iz code u MTA

medin

Razumijes li da to nece slusaj sta mi bude kod mta ja cekam download i ono predkraj stoji sacekam 10 min i ugasi se i kada god pokusam upaliti crasha kontas ?

Skini drugi MTA i objekte ................

Probaj tako , mislim da ce moci.......
Moji Radiovi!
TuT||Iz code u MTA

Citat: [CS]Pablo_Pacino poslato Avgust 05, 2012, 17:48:28 POSLE PODNE
Razumijes li da to nece slusaj sta mi bude kod mta ja cekam download i ono predkraj stoji sacekam 10 min i ugasi se i kada god pokusam upaliti crasha kontas ?
Koju verziju MTA koristiÅ¡? Očito da ti objekti koje si ubacio imaju neki problem ili ih nisi lijepo ubacio pa ti MTA zato crashuje. To se i meni deÅ¡avalo, skidao sam i 0.3e objekte sa drugih linkova ali mi je i tad igrica crashovala. Od tada sam preÅ¡ao na MAP editor koji ima 0.3e objekte i zadovoljan sam sa njim. A ti ako nećeÅ¡ da preÄ'eÅ¡ na njega, pokuÅ¡aj skinuti druge 0.3e objekte pa ih ubaciti. Ako joÅ¡ neÅ¡to budeÅ¡ trebao slobodno mi se obrati na PM da unlockam ovu temu ili ću ti ja direktno odgovoriti preko privatne poruke, a do tada ova tema ide pod ključ da ne bi bilo spamma.
Poslednja Izmena: Avgust 06, 2012, 21:09:58 POSLE PODNE od Viper747