(pomoc) Greske pri ubacivanju stremera v 2.6.1 r 67

Započeo Bobo, Maj 30, 2012, 22:37:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moj Mod
Detaljan opis problema:Problem je sledeci: skinuo sam ovaj stremer http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865 kada ga ubacim u svoj mod javi mi ove greske:

CitatC:\Users\comp\Desktop\server\pawno\include\streamer.inc(156) : error 017: undefined symbol "OBJECT_MATERIAL_SIZE_256x128"
C:\Users\comp\Desktop\server\pawno\include\streamer.inc(382) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerEditObject")
C:\Users\comp\Desktop\server\pawno\include\streamer.inc(404) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerSelectObject")
C:\Users\comp\Desktop\server\pawno\include\streamer.inc(406) : error 017: undefined symbol "SELECT_OBJECT_PLAYER_OBJECT"
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Evo i sto se nalazi na tim greskama:

Citat#define COLOR_BLUE 0x2641FEAA  --red 156
Citatnew autosk1,autosk2,autosk3,autosk4;  --red 382
Citat
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////-- red 404

Citatnew Poslovice[][] = -red 406
{
   //   Poslovice
    "{0F629F}* Izreka dana | Ako mi ne mozes pomoci, nemoj mi odmagati.",
    "{0F629F}* Izreka dana | Ko laze za tebe, lagace i protiv tebe.",
   "{0F629F}* Izreka dana | Bolje je pokliznuti nogom nego jezikom.",
   "{0F629F}* Izreka dana | Ako znas sta je bilo, ne znas sta ce biti.",
   "{0F629F}* Izreka dana | Ako kupujes cesto ono sto ti ne treba, skoro ces prodavati ono sto ti treba.",

Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Tocno to je i meni problem. Posto su mi se objekti slabo vidli, i nestali su na 10 metara udaljenosti, zelio sam ubaciti ovaj najnoviji streamer, ali eto  i tako meni dodju errori.

C, C++, C#, JAVA programer

I ja imam problem ovakve vrste, cak stovise, u istim redovima je i meni error...mada je druga skripta....moze pomoc?

Pojavio mi se drugi problem nakon ubacivanja streamera i inc...kuce su mi nestale...tj vise ne mogu da se kupe :D