DJ DADO - Dance House vol. 3

Započeo Darko, Maj 22, 2012, 20:37:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo za one koji su željeli čuti i novi mix , tj. volume 3 DANCE HOUSE ;)

- Vidio sam da se tu muva još neki DJ Thoxic, samo da poručim ovako javno : ~ Brate, nemoj toliko drkat po Bass-u, i potrudi se da su ti pjesme sve više manje 128 / 320 kbps , jer ako budeš radio negdje, sjebat ćeš razglas a on nije baš tako jeftin :D

PS. Evo link za one željne ludila ;)

DANCE HOUSE VOL. 3

Evo nešto i za one željne harmonike : DADO - HARMONIKA BEAT

- Trebat će mi vaša pomoć oko dance house-a, pa ako može da nabacite koji support po fejsu i to, Hvala ;)

Poslušao sam samo malo i svidjelo mi se.
Subbed :D

Wow, Nice, ljepo si ovo sredio, samo nastavi imas moju podrsku jedino mi se nesvidja kako se ubacuje pjesma club cant handle me right now malo mozda bi moglo mrvicu ljepse ali kasnije je super izvedeno... :) i nesvidja mi se onaj dio di je ona kokos pa ona neka strana pjesma malo smece ;) kasnije super ubaceno :D kraj odlican ;D

Citat: EK-User32 poslato Maj 23, 2012, 14:41:13 POSLE PODNE
Wow, Nice, ljepo si ovo sredio, samo nastavi imas moju podrsku jedino mi se nesvidja kako se ubacuje pjesma club cant handle me right now malo mozda bi moglo mrvicu ljepse ali kasnije je super izvedeno... :) i nesvidja mi se onaj dio di je ona kokos pa ona neka strana pjesma malo smece ;) kasnije super ubaceno :D kraj odlican ;D

- Hvala , što se tiče tih kritika i toga, ovaj mix sam radio kao da sam u diskoteci, pošto je vani dosta jak razglas i to, onda mi nekad pašu tako ti prijelazi, još ja to kroz neki filter proteram i onda to ljepo i lagano ispadne. A za onu kokoš, ta pjesma mi se svidjela, neznam zašto ali eto :D

Citat: [SX] TiXoR poslato Maj 23, 2012, 00:06:54 PRE PODNE
Poslušao sam samo malo i svidjelo mi se.
Subbed :D

- Aj' ako ti se već svidjelo, baci koji support po fejsu i to :P haha

BUMP ( nadam se da nije zabranjeno ) - tema pala dole :)

e to se zove remix
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Extra je :D jos remixa ocekujem xD
Follow me na Instagram @sixmatic

Citat: [M]David_Shelbyâ,,¢ poslato Maj 25, 2012, 20:59:04 POSLE PODNE
Extra je :D jos remixa ocekujem xD

Bit  će, dok se napune malo pregledi ovog i ostalih - ide idući :D

Boris Spice

Ocemo feat. ?? HAHHA ti profi ja amater xD