Dualcore smartphone

Započeo htmostar, Jul 10, 2012, 21:29:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Gledo sam malo ove mobitele sa dualcore processorom i jako su dobri, brzi, extra za igre i ostalo.
Pa me zanima koji je najbolji i najjeftiniji mobitel sa dualcore barem 1ghz i ram minimalno 512mb.
Najbolje bi bilo da je od Sony Xperia.

Uzmi Samsung Galaxy III ,neces se pokajati..btw. stace ti telefon za igre..imas komp i uzivaj

Citat: нÏ...Dιgαâ,,¢ poslato Jul 10, 2012, 22:14:45 POSLE PODNE
Uzmi Samsung Galaxy III ,neces se pokajati..btw. stace ti telefon za igre..imas komp i uzivaj
Ja reko dualcore!
Imam ja xperiu X8 ima isti processor ko taj samo ja sebi overclockano na 825mhz i dalje je spor mobitel.

Citat: htmostar poslato Jul 10, 2012, 22:21:02 POSLE PODNE
Ja reko dualcore!
Imam ja xperiu X8 ima isti processor ko taj samo ja sebi overclockano na 825mhz i dalje je spor mobitel.

Usli su ti virusi, ne vidis ih i nece ti pomoci reinstalacija softvera sto mozes kuci uraditi, moras u servisu globalni restart relefona

Razumjes ti ti svrhu telefona: razgovaras, posaljes poruku ? -.-

Ja sam na svoj Qutek 8310 zakacio taktorsku prikolicu, sa novim gumam ali mi i dalje ide sporo.

[quote author=
 Ricky link=topic=47719.msg350591#msg350591 date=1341952150]
Citat: htmostar poslato Jul 10, 2012, 22:21:02 POSLE PODNE
Ja reko dualcore!

Usli su ti virusi, ne vidis ih i nece ti pomoci reinstalacija softvera sto mozes kuci uraditi, moras u servisu globalni restart relefona

Razumjes ti ti svrhu telefona: razgovaras, posaljes poruku ? -.-

Ja sam na svoj Qutek 8310 zakacio taktorsku prikolicu, sa novim gumam ali mi i dalje ide sporo.
[/quote]
Ja nemam virusa na mobitelu vec on je i na STAROM SOFTWARE(VRATIO GA 5 PUT) ide sporo ponegdje kad trazis od njega vise. Ja nisam neki NOOB na android jer koristim Svoj CUSTOM ROM editan sa Alfs 8 jezgrom. I ja upoce nemam SIM karticu! Mobitel mi je na WLAN i isto ko komp mi sluzi. Da ja pricam na mobitelu, saljem sms i nesto drugo ja bi sebi uzeo neku krntiu od mobitela.
Evo jedan video u kakvom je stanju sad: http://www.youtube.com/watch?v=wGDg7o3tsSE
Poslednja Izmena: Jul 11, 2012, 11:45:22 PRE PODNE od htmostar

[quote author=
 Ricky link=topic=47719.msg352426#msg352426 date=1342375383]
Cim si ti editovao to mora da savrseno radi :)
[/quote]
znam radi ali opet 600mhz presporo naso sam mobitel koji cu uzet: Sony Xperia Sola  ;D