[FS] Ivex's Multy Vehicle Ownership-iCOS

Započeo Dr.Ivex → ♫, Jul 05, 2012, 14:53:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vehicle Ownership

OPIS: Ova fs sadrži slicno kao i u mom modu samo poboljsano! Da bi se lakse koristilo prebacio sam u Dini al funkcija je vise manje ista! Ovdje su napravljene komande za auto, motor, brod i avion (/mycar,/mybike,/myboat,/myair)! Potrebno je samo jos dodati salone za brodove (negdje u luci) i za avione (negdje na aerodromu)..onaj ko zna imalo skriptati odma ce skuziti kako, jer vec sam napravio i keyset i sve samo treba salon i pozicije dodati! Broj kolko se moze kupiti vozila odjednom mozete promjeniti u skripti na vrhu (trenutno je MAX_BUYED_VEHS 2- ovaj 2 mjenjajte)... tu nema limita...ovaj 2 znaci da se moze kupiti 2 auta, 2 motora itd ..vozila mozete prodati natrag u salon (/mycar sell)ali ih mozete staviti na prodaju (/sellveh [cijena]) ..takoÄ'er dok se ne naprave saloni za avione i brodove postoji admin komanda s kojom se mogu stvoriti vozila za prodaju(/makesaleveh), pa sa tom komandom mozete natrpati neki aerodrom sa avionima na prodaju! Admini jos imaju i mogucnost da preparkiraju vozila ili prodaju vozila te mogu ulaziti i u zakljucana vozila! (rcon admini!)
FS je stvarno dosta jednostavna i funkcionalna..

KOMANDE:
CMD: /carshop, /carshopcol, /bikeshop, /bikeshopcol
CMD: /mycar
CMD: /mybike
CMD: /myboat (Treba samo napraviti salon)
CMD: /myair (Treba samo napraviti salon)
CMD: /sellveh, /buyveh (kada pokusate uci i cijena se pokaze)
ADMIN: /asellveh, /apark, /makesaleveh

U downloadu ce biti 2 skripte, jedna na hrvatskom a druga na engleskom iz razloga sto sam ovu eng htio staviti na samp forum al fakat neznam kak ...

VIDEO: (zbog pravila)  http://www.xfire.com/video/58a254/

DL:  http://www.solidfiles.com/d/e8c13e01a9/

Koristenje: Samo stavite FS u FilterScript folder i dodajte njen naziv u Server.cfg

CREDITS: Svima koji se osjecaju zasluzno!

Nadam se da ste procitali ovo i molim nekoga TKO ZNA da stavi ovu eng verziju na samp forum (ja stvarno neznam!). HVALA:D enjoy!
Vikend je policija nas hvata,
vikend je ode cijela plata,
oko nas stvari ukradene,
sve smo dali na planove i sheme..
||||:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=:=:THE IVEX:=:=:=:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=::=:|||| 

PS: Ne saljite mi nikakve pm jer neodgovaram na njih! Ako trebate nes pitajte ove pr0 skriptere pa neka vam kazu!Hvala !

Woow ovo je ljepo, dog cemo se ovo za samp forum preko pma :)

Stavit cu ti ja btw. odlicno je
Poslednja Izmena: Jul 05, 2012, 15:03:20 POSLE PODNE od LoLze.pwn

ma ok , vec je kolega xXxlumpiexXx rekao na pm da ce staviti :D fala :D
Vikend je policija nas hvata,
vikend je ode cijela plata,
oko nas stvari ukradene,
sve smo dali na planove i sheme..
||||:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=:=:THE IVEX:=:=:=:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=::=:|||| 

PS: Ne saljite mi nikakve pm jer neodgovaram na njih! Ako trebate nes pitajte ove pr0 skriptere pa neka vam kazu!Hvala !

Odlicna stvar, hvala, i tvoj prethodni CoS je fenomenalan :)

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=13692.0

Koristim onaj prethodni Ivex CoS, editovao sam ga malo tako da ima i odvojen salon za motore i brodove, svaka cast :)
Poslednja Izmena: Jul 10, 2012, 11:59:44 PRE PODNE od [BR]Maki187

Dobar CoS svaka cast  ;)
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

10/10
Poslednja Izmena: Jul 10, 2012, 14:05:53 POSLE PODNE od Satchel|CRO

Koji je najbolji samp server?Hm.... Mislim da je ovaj CBS ROLEPLAY 95.168.218.155:7777

Napisite mi neki primer posto ne znam kako da dodam..Ubacio sam al ne znam kako treba da se kuca.Nek mi neko pokaze kako trebam da kucam naprimer za  Turismo ??
//