[POMOC]Najnovija verzija MTA

Započeo MakiBoss, Jul 05, 2012, 02:06:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Gdje mogu nabaviti najnoviju verziju MTA ali da valja. Ja skinem sa http://www.multitheftauto.com/ i odna nakon par dana mi nevalja Hvala

MOJI RADOVI
Radar (preveden)

Sa tog linka koji si postavio naravno, to je oficijalni sajt i nemoj skidati ni sa jednog drugog, a kako ti to "nevalja" ?
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Pa radi par dana i onda više ne mogu snimati kad napravim mapu, kad snimim zapravo ne snimi... Nekad ne mogu stavljati objekte......

MOJI RADOVI
Radar (preveden)

i meni se to desava, nekad oce save a nekad nece ali nemoj ici ono "new" dok ne zavrsis skroz mapu i onda se se save tek kad budes htio neku drugu mapu poceti praviti idi new

Kad ti se to dogodi probaj obrisat editor_dump i editor_test. Možda pomogne.

Hvala na prijedlozima, probat ću. Sad trenutno sam na moru tako da sad ne mogu ni koristiti MTA.

MOJI RADOVI
Radar (preveden)