LOOL Nemogu da vjerujem da je Mate_M...takva bu*ala

Započeo U.S.A, Mart 24, 2010, 22:20:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

U.S.A

D.D
Ja i mate smo si bili super frendovi,igrali smo stalno na STu(ima vec godina i po-dvije)nikad nismo jedno drugo iznevjerili a danas pricamo jedan sa drugima ko pas sa mackom!ZASTO?

Ja i neki tomislav smo mjenjali acc i ja mu dao acc lik uso i slucajno unio krivi pass NPR Umjesto /changepass samp unio je /changepass samo sta se svakome moze desiti i mate je mene optuzivo da sam ja zajebo tog lika...itd...brate ja covjeka u zivotu zajebo nisam...i rekosam i njemu i tomoslavu da ga nisam zajebo da cu traziti dajgoru da mi kaze pass za ACC te da cu je ja dati tomislavu ali on i dalje po svome ti si prevarant...itd...

Danas dodjem na SRV Izvrjedjali smose ko pseta,prijetili,...nema sta si nismo rekla...(meni se jebe on je klinjo ima 13,5g nisam ni ja nista starji=16)ali nemavaze ovo od njega nisam ocekivo cak je lik danas na SRV Reko da ce on traziti Dajgoru da mu kaze pass tog mog acca i da ce ond ati tomislavu te da ce tomislav njemu dati taj acc (taj acc sta sam ja dobio je izbrisan te vracen tomy)...evo ja nemam rjeci sta taj covjer moze da napravi...

Laze da sam prevarant samod a bi dobio PISLJIVI ACC NA CH JBT Imam dvije rjeci za tebe mate 1.Nisam ovo ocekivo od tebe 2.Jadan si i gadismise nakon svega sta smo jedan za drugog napravili igrali nocu i danju zajedno na STu a ti ovako...NO COMMENT

Evo admini BSa nadamse da sa ovime nisam nikog uvrjedio jer mi to nije cilj samo zelim iznjesti istinu na vidjelo...Plsss comment this...thnx & Zz

nastoe

Danas ima puno klinaca koji se bave (igraju) MP igre, a neznaju da je za klince to opasno (doslovno) jer su jos male balonje koje nemogu skuzit neke stvari i ponasat se zrelije :)

matemandbrnaze742

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nikad covjeka zajebo jel pogledam ja na CH forumu i kucam gore trazi Tomislav_Lukic i pise zajebo me za biz,Zajebo me za kucu itd. a bas tada si i igrao.Tako je i na St zajebo si lika za biz.Ima i na ovom forumu pun k.I zato nemoj srat.

U.S.A

Ma lool  za rekete kucu,srv to da ingame ,ovjegovorimo o RLu

a i to sta kazes za klince nisu MP Igre...(postanu bolesni in head nakon nekog vremena :D)

ZAhvaljujem se ujedno onome koj mi je skinuo moderatora,ja neznam sta ja tu vrjedjam ali staces...zbog jebenog kurcevog CH ACCa osto sam skoro bez svega...Mozda i odustanem od SA-MPa/strpim se do IV-MPa i nisatavim svoju sjebanu SA-MP Karjeru na IV-MPu

HVALA Mate sta si mi sjebo sve sta sam imo...

Ludi Grad

Citat: U.S.A poslato Mart 24, 2010, 22:20:40 POSLE PODNE
D.D
Ja i mate smo si bili super frendovi,igrali smo stalno na STu(ima vec godina i po-dvije)nikad nismo jedno drugo iznevjerili a danas pricamo jedan sa drugima ko pas sa mackom!ZASTO?

Ja i neki tomislav smo mjenjali acc i ja mu dao acc lik uso i slucajno unio krivi pass NPR Umjesto /changepass samp unio je /changepass samo sta se svakome moze desiti i mate je mene optuzivo da sam ja zajebo tog lika...itd...brate ja covjeka u zivotu zajebo nisam...i rekosam i njemu i tomoslavu da ga nisam zajebo da cu traziti dajgoru da mi kaze pass za ACC te da cu je ja dati tomislavu ali on i dalje po svome ti si prevarant...itd...

Danas dodjem na SRV Izvrjedjali smose ko pseta,prijetili,...nema sta si nismo rekla...(meni se jebe on je klinjo ima 13,5g nisam ni ja nista starji=16)ali nemavaze ovo od njega nisam ocekivo cak je lik danas na SRV Reko da ce on traziti Dajgoru da mu kaze pass tog mog acca i da ce ond ati tomislavu te da ce tomislav njemu dati taj acc (taj acc sta sam ja dobio je izbrisan te vracen tomy)...evo ja nemam rjeci sta taj covjer moze da napravi...

Laze da sam prevarant samod a bi dobio PISLJIVI ACC NA CH JBT Imam dvije rjeci za tebe mate 1.Nisam ovo ocekivo od tebe 2.Jadan si i gadismise nakon svega sta smo jedan za drugog napravili igrali nocu i danju zajedno na STu a ti ovako...NO COMMENT

Evo admini BSa nadamse da sa ovime nisam nikog uvrjedio jer mi to nije cilj samo zelim iznjesti istinu na vidjelo...Plsss comment this...thnx & Zz
Citat: [ST]Mate Mandac poslato Mart 24, 2010, 22:25:48 POSLE PODNE
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nikad covjeka zajebo jel pogledam ja na CH forumu i kucam gore trazi Tomislav_Lukic i pise zajebo me za biz,Zajebo me za kucu itd. a bas tada si i igrao.Tako je i na St zajebo si lika za biz.Ima i na ovom forumu pun k.I zato nemoj srat.
Djeco vi nemate pametnija posla???? Daj jbt ljudi ja vas nmg vise svatiti...kao da niste svi svoji...... Znas koga zanima ovde na BS forumu da je neko nekoga zajebao i prevario itd.... Evo najvise mislim na sebe ali sam 1000% ubjedjen da nas vecinu nezanima ovo..... I da napomenem jos jednom ovaj FORUM sluzi iskljucivo za Skriptanje, osim ako se u medjuvremenu nije nesto promjenilo....... i daj da ovo neko zakljuca, jer doce neki novi clan pa reci KAKE SU BUDALE OVDE......

Lijep Pozdrav,
         _MaX_PaYnE_

matemandbrnaze742

1.Ja sam njega prijavio kad je to bilo a to je bilo ima 1.5mj jbt i nis nije bilo od toga i odustao sam od toga.A on meni sad s tim uleti.

2.Nemozete tako govoriti o meni jer me opce i nepoznajete neka neko s ST rece kakav sam Alex ni ti me neznam kako treba

a posebno imas ljep rijecnik   

a na ST su ti zabranili da ulazis u Legalne Org.
Poslednja Izmena: Mart 24, 2010, 22:35:07 POSLE PODNE od [ST]Mate Mandac

Ako je ovo istina,nije ljepo od Mate...
Alex a i tebi je rijecnik lol
Poslednja Izmena: Mart 24, 2010, 22:38:26 POSLE PODNE od [Genius]Filipo[GG]
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

Citat: U.S.A poslato Mart 24, 2010, 22:20:40 POSLE PODNE
ovaj je dio najsmjesniji  :D :D :D :D :D
get a life  ;)

U.S.A

Vi ste obojca no comment -.-  :D :D :D :D
Poslednja Izmena: Mart 24, 2010, 22:39:18 POSLE PODNE od [Genius]Filipo[GG]
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

U.S.A

Citat: [Genius]Filipo[GG] poslato Mart 24, 2010, 22:39:05 POSLE PODNE
Vi ste obojca no comment -.-  :D :D :D :D

Ha jebiga,
Cak smo si bili Scripterske kolege zajedno scriptali i sve a on nakraju sve sjebe zbog JEBENOG CH Acc jer mu je vise do njega stalo nego do Frendova a jebiga klinjo nezna cjeniti ono sta ima,ali bicemu zao jebiga...stvarno mi te je zao mate

matemandbrnaze742

Pa sto nisi slikao.Onda kad imam ljep.Vi nek se Tomislav javi pa cemo videjet jel ga Alex zajebo ili ne.

Ovo je s ove teme  http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=4090.0
CitatPonuda poslana na PP!!
Javi se!!
Uzeo si moj pass i ime i pobijegao sa MSNa!!!

!LOCK!
neka ti bude ako ti je stalo samo do Novca i ACCa

Ma jebe se mene za acc na CH ja samo ocu pravdu na CH nisam bio ima 2 mjeseca.Cak sam oneme Al3x kak vec dao sam mu acc na CH.
Poslednja Izmena: Mart 24, 2010, 22:43:44 POSLE PODNE od [ST]Mate Mandac

Å to toliko psujete, mamu vam jebem  :D  :D  :D

Šalu na stranu, slažem se s nekima, ne vidim razloha zašto ste ovo postavili na Balkan SAMP...

PS: da je ovo forum za skriptanje, bio bi pawn-scripting.com... Domena: balkan-samp.com --> općenita diskusija o SVEMU vezanom za SAMP NA BALKANU  :)

Mate je legenda, puno je učinio za naÅ¡ server i nevjerujem da je on u ovoj priči za iÅ¡ta kriv... A on je možda po godinama mlad, al ima ljudi koji su godinama stariji a mentalno mlaÄ'i od njega (ne mislim konkretno na nikoga od vas ovdje)

U.S.A

Ovo nisam vidio ja sam stavio ponudu i poslje nisam ni gledo zato sam i napiso ponude na PP ali ae mi reci ak sam reko da cu pitati dajgoru da mi da pass ili da ga i ti pitas (ja sam gab pito da mi da pass sta moze i sam potvrdili ali mi se nije javio zasto neznam ali ja sam pito)

samo mi reci zasto bi ga pito da sam ga zajebo???

Mislim da ovo nije mjesto za ovakve rasprave,ako si imate sta rec koristite PM il MSN.

LOCK

A sada odo pregledat postove da vidim imal kog za kaznit  ???