Rio Gaming Roleplay - Tutorial za nove igraće

Započeo Tvrtko, Jun 09, 2012, 19:42:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.


Tutorial za nove igraće


Pozdrav,
Igrate na našem serveru,a ne znate se snaći po gradu? Pročitajte ovaj tutorial do kraja jer će vam on sigurno pomoći. Napravljen je iskljućivo za vas početnike na našem serveru. Naš server je iskljućivo Roleplay,odnosno morate se ponašati kao u stvarnom životu. Ukoliko ne znate naša službena pravila možete ih pregledati ovdje.



U redu,povežite se na naš server (IP: 188.138.95.18:7890) i pratite sljedeće korake.





Prvi put kada se povežete na naš server morate odraditi tutorial,taj tutorial pažljivo čitajte jer će vam on pomoći i objasniti dosta stvari za početak,unutar tutorijala morat ćete unijeti neke osnovne informacije o vama,kao što su godine i odakle nam dolazite. Zapamtite,Rio Gaming Zajednica nikada neće pustiti u javnost vaše privatne informacije koje se bilježe na korisničkom računu.
















Nakon registracije i uspješno završenog tutoriala,nastavljamo dalje na sami gameplay našeg servera. Za početak vam preporućujemo da posjetite lokalni 24/7 market i da tu kupite neke osnovne stvari (kao što su mobitel,imenik i ostalo).



















Kupili ste sve i spremni ste da idemo dalje? Super,sjedite na vaše biciklo i zaputite se do lokalnog Binco Shop-a.














Obukli ste se i mislite da ste dovoljno sexy da nastavimo dalje? U redu onda,idemo do "Centra za Nezaposlene" koji se nalazi preko puta LSPD HQ-a.














Za početak vam preporučujemo "vozač autobusa" posao,jer on je najbolji i najlakši da zaradite nešto početnog novca,a autobusi se nalaze preko puta VIP lože.
























Kada ste uzeli autobus,ukucajte /linija1 ili /linija2 i vozite vaš autobus do markera na mapi. Prilikom svakog stajanja na stanici dobijate $250.














Konačno ste zaradili nešto novca? Super! Idemo to potrošiti na osnovne dokumente. Naš "license centar" se nalazi pored "centra za nezaposlene" i u njemu možete kupiti dozvolu za vožnju automobila.



















Nabavili ste vozačku dozvolu? Idemo do "gradske općine" po pasoš.














To bi bilo to za početak,sada je na vama da se potrudite i da zaradite još novca,te eventualno se prijavite i zaposlite u nekoj od državnih organizacija ili se jednostavno počnete baviti s vašim ortacima ilegalnim stvarima.





















U slobodno vrijeme možete ići trenirati vaše iskustvo s oružijem u lokalnom Ammunationu.









Još uvjek mislite da niste dovoljno sexy? Posjetite ZIP Butik za ostale dodatke za vaše skinove (ti dodaci se nazivaju igraćke). U igračkama možete pronaći svašta,od čekića do raznih kapa i marama. Te te igračke možete dinamično mjenjati koristeći komandu /igracke i unošenjem željenih koordinata,naravno jednom kada kupite željenu igraćku vaša igraćka će se spasiti u vaš korisnički račun tako da je nećete morati opet kupovati.














To je to,na vama je želite li teškim radom postati bogat čovjek ili se zezati i živjeti od socijalne pomoći. U vlasništvu možete imati kuće,vile,hotele,automobile i razne vikendice. Naš server posjeduje preko 60 automobila dostupnih na prodaju,te stambenih objekata preko 1800.














Nadam se da sam vam bio od pomoći,u ovoj temi slobodno postavljajte komentare,pitanja i prijedloge. Naš server IP je: 188.138.95.18 :7890 ,a naša web-stranica je: www.balkan-riogaming.com.

Rio Gaming, nova dimenzija zabave.

Poslednja Izmena: Jun 09, 2012, 19:58:33 POSLE PODNE od [RG] Tvrtko.cfg^^