[POMOC] Okretanje objeka

Započeo Fantom.pWn, Jun 01, 2012, 10:38:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim? : Moja
Opis Problema : Ovako treba mi pomoc,ne mogu nikako sam to,kako napraviti da se neki objekat nonstop prvti,npr,
Objekat Lopta se vrti u krug,kao na onom serveru znate kom...necu da pisem cenzura i to,ako moze pomoc oko ovoga,bio bih vam jako zahvalan.

Deo skripte : CreateDynamicObject(18843, 1479.19, -1641.56, 95.61,   0.00, 0.00, 0.00);

Mozda ti ovo treba?

SetDynamicObjectRot(objectid, Float:rx, Float:ry, Float:rz);

Mislim da bi kod vrtnje u krug trebao neki timer koji bi svakih *odredjeno intervala pomicao taj objekt za 5 stupnjeva u jednu stranu primjerice.. i tako bi objekt izgledo ko da se vrti..

Zavisi sad, ako imas npr nogomet event pa ti je onda bolje stavit da se ona okrece dok ju igrac pukne ili nesto (tocnije da se ne vrti dok event nije u toku).

Ne hocu da napravim orgromnu loptu kod opstine koja ce se koretati,non stop,jel mozes da mi pomognes oko toga ti ili neko? jako mi  je hitno :)

Onda napravis objekt...

Sa funkcijom GetDynamicObjectRot provjeravas u kojoj je 'rotaciji' objekt i sa SetDynamicObjectRot postavljas rotaciju... rotirat objekt mozes tako da provjeris njegovu rotaciju i postavis ju na provjerenu+rotacija u neku stranu...

Ako oces stalno da se vrti treba ti timer, u kojem svakih neznam, 0.5 sekundi pomakne objekt za 2 stupnja na primjer...

Nemoze ti nitko to na gotovo dat...

a kako da privezem taj timer za objekat i kako da namestim da se pomice za 2 stupnja?

Sta ne valja ovde?

LINIJA  GetDynamicObjectRot(980, 897.79998779297, -1529.3000488281, 15.300000190735);

To se koristi ovako:

new Float:x, Float:y, Float:z;
new objekt = CreateDynamicObject(18843, 1479.19, -1641.56, 95.61,   0.00, 0.00, 0.00);
GetDynamicObjectRot(objekt, x,y, z);
SetDynamicObjectRot(objekt, x+5, y, z);

Ja bi ti bolje savjetovo, ako nemas previse iskustva u skriptanju, da radis jednostavnije stvari za svoju skriptu... ima dosta podrucja toga poput prevoÄ'enje, izrada komandi, dodavanje auta za org., izrada poslova... cisto da vise shvatis kako idu stvari u pawnou.