[pomoc]Oko ucitanja objekata

Započeo milos depalov, Jun 03, 2012, 15:04:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: BU
Detaljan opis problema: Imam od prilike 2 000 objekata svi su na createobject (0.3e verzija) ali nece da mi ucita sve jer znate kako da resim problem ?
Dio skripte: Sredina
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Nepotrebna

Imasli puling provjeri to ili sscanf

TU ZBOG VAS

Citat: AbuDabi poslato Jun 03, 2012, 15:18:44 POSLE PODNE
Imasli puling provjeri to ili sscanf

Kaze se PLUGIN !!

Skini 0.3e verziju streamera :

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865

Otvori mod ,pritisni CTRL + H i gore upisi CreateObject dole CreateDynamicObject , i idi Yes to All ,zatim ponovo pritisni CTRL + H ,gore upisi MoveObject a dole MoveDynamicObject .

U vezi Objekata ,ovaj plugin ti pruza sledece mogucnosti :

native CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:streamdistance = 100.0);
native DestroyDynamicObject(objectid);
native IsValidDynamicObject(objectid);
native SetDynamicObjectPos(objectid, Float:x, Float:y, Float:z);
native GetDynamicObjectPos(objectid, &Float:x, &Float:y, &Float:z);
native SetDynamicObjectRot(objectid, Float:rx, Float:ry, Float:rz);
native GetDynamicObjectRot(objectid, &Float:rx, &Float:ry, &Float:rz);
native MoveDynamicObject(objectid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:speed, Float:rx = -1000.0, Float:ry = -1000.0, Float:rz = -1000.0);
native StopDynamicObject(objectid);
native IsDynamicObjectMoving(objectid);
native AttachCameraToDynamicObject(playerid, objectid);
native AttachDynamicObjectToVehicle(objectid, vehicleid, Float:offsetx, Float:offsety, Float:offsetz, Float:rx, Float:ry, Float:rz);
native EditDynamicObject(playerid, objectid);
native GetDynamicObjectMaterial(objectid, materialindex, &modelid, txdname[], texturename[], &materialcolor, maxtxdname = sizeof txdname, maxtexturename = sizeof texturename);
native SetDynamicObjectMaterial(objectid, materialindex, modelid, txdname[], texturename[], materialcolor = 0);
native GetDynamicObjectMaterialText(objectid, materialindex, text[], &materialsize, fontface[], &fontsize, &bold, &fontcolor, &backcolor, &textalignment, maxtext = sizeof text, maxfontface = sizeof fontface);
native SetDynamicObjectMaterialText(objectid, materialindex, const text[], materialsize = OBJECT_MATERIAL_SIZE_256x128, const fontface[] = "Arial", fontsize = 24, bold = 1, fontcolor = 0xFFFFFFFF, backcolor = 0, textalignment = 0);
native DestroyAllDynamicObjects();
native CountDynamicObjects();

Vise o tome proveri u temi koju sam ti poslao gore !!
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!