Balkan SA-MP Test Server

Započeo ScorpioN, Maj 20, 2009, 18:27:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ScorpioN

Imam zamisao da osnujemo Balkan SA-MP Test Server.Server se nigdje ne bi trebao reklamirati,posto nije u interesu da server bude popularan meÄ'u igračima,nego da se na njemu testiraju vlastite skripte i da drugi mogu vidjeti neku skriptu prije koriÅ¡tenja.Ja bih platio server sa 12 slotova,Å¡to nije puno,no rekao sam već,da nisu interes igrači.Vidio sam da je admin predložio da se okupe skripteri i da napravimo novi GM ili izmijenimo GF,a ako će se to napraviti,na ovom bi se serveru mogao GM testirati,i onda dok sve sredimo,objaviti ga.Svi koji se prijave,koji bi bili testirani bi imali pristup FTP-om!
Opet,onda bi to bila laka meta crackerima/hakerima,ali ja bih imao uvijek backup servera na svom kompu.E-mail i lozinku za pristup panelu imao bi admin (i ja,poÅ¡to bih ja plaćao,pa moram nekako ući).Slobodno postajte svoje komentare,prituzbe i pohvale!  ::)

matejdz

Meni se svida ideja, ali pristup FTP-u bi trebala imati samo jedna osoba, a ne svi koji bi se prijavili...

ScorpioN

Napisao sam
CitatSvi koji se prijave,koji bi bili testirani bi imali pristup FTP-om!
Znači bili bi testirani,i to bi bilo strogo preporučeni (mislim na one uzorne korisnike).Ali bi se na forumu trebala otvoriti tema "Zahtjevi za postavljanje skripti" ili tako nešto,tako da se može priijavit ako želiš testirati neku svoju skriptu,i bio bi vremenski period od - do kad bi bila skripta na serveru.
Poslednja Izmena: Maj 20, 2009, 19:04:21 POSLE PODNE od Luka

M-Gun

Citat: Luka poslato Maj 20, 2009, 18:27:33 POSLE PODNE
Imam zamisao da osnujemo Balkan SA-MP Test Server.Server se nigdje ne bi trebao reklamirati,posto nije u interesu da server bude popularan meÄ'u igračima,nego da se na njemu testiraju vlastite skripte i da drugi mogu vidjeti neku skriptu prije koriÅ¡tenja.Ja bih platio server sa 12 slotova,Å¡to nije puno,no rekao sam već,da nisu interes igrači.Vidio sam da je admin predložio da se okupe skripteri i da napravimo novi GM ili izmijenimo GF,a ako će se to napraviti,na ovom bi se serveru mogao GM testirati,i onda dok sve sredimo,objaviti ga.Svi koji se prijave,koji bi bili testirani bi imali pristup FTP-om!
Opet,onda bi to bila laka meta crackerima/hakerima,ali ja bih imao uvijek backup servera na svom kompu.E-mail i lozinku za pristup panelu imao bi admin (i ja,poÅ¡to bih ja plaćao,pa moram nekako ući).Slobodno postajte svoje komentare,prituzbe i pohvale!  ::)

ne cini mi se lose a jedino tu stavit moju ideju da se skupi par mocnih scriptera i to je to

zerocoolos

koliko sam ja shvatio ovaj forum bi trebao biti nesto kao forum.sa-mp.com ali za balkan a ne da se sve više javljaju ideje da se otvaraju serveri za bilo koju namjenu, razumijem ono za dm izmedju razlicitih servera koji bi samo kad se dogovori radio... a ukoliko pocnete otvarat servere pod balkan-samp.com okriljem shvacate da ovaj forum gubi svoj smisao...

ScorpioN

Citat: zerocoolos poslato Maj 20, 2009, 23:40:52 POSLE PODNE
koliko sam ja shvatio ovaj forum bi trebao biti nesto kao forum.sa-mp.com ali za balkan a ne da se sve više javljaju ideje da se otvaraju serveri za bilo koju namjenu, razumijem ono za dm izmedju razlicitih servera koji bi samo kad se dogovori radio... a ukoliko pocnete otvarat servere pod balkan-samp.com okriljem shvacate da ovaj forum gubi svoj smisao...

Citat: Luka poslato Maj 20, 2009, 18:27:33 POSLE PODNE

eee imam ideju...

uzmite od onog glupog hrvatskog hostinga host i uzmite najmanji broj slotova

upload server.cfg i sredjeno 200 slotova  ;)

za 20 kn imate 200 slotova i malo losiji taj web ftp ali sta je tu je