Samp Stories RolePlay Online Gaming Community

Započeo !SS! 69 i Helios, Jun 03, 2012, 11:03:38 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.








Samp Stories napravljen je od strane vise ljudi. Bilo je tu uspona i padova ali su to bili pogresni ljudi. Sada je vreme da vreme servera konacno zablista i da nam se mnogo clanova prikljuci zabavi. Nudimo, uz uspesne vodje zajednice, admina i gamemastera, igrace koje bi svako pozeleo. Scriptu pravljenu samo za ovaj server. Mnogo novosti, zabave i RPa.









Registracija je ljepa jednostavna i brza. Kada udete na server vidjet cete neke slike kao u SP GTA, te ce vam svirati muzika dok ispunjujete RP TEST. Kada dodete na registraciju necete imati tutorijal sa RP situacijama, nego cete odma dobiti pitanja, ukoliko na neko od njih netocno odgovorite idete na TUTORIAL.

URL #1
URL #2
URL #3









Optimizirali smo mod te smo se rijeÅ¡ili nepotrebnih objekata koji su bezveze "guÅ¡ili" mode. Ubacili smo mnogo realnije i ljepÅ¡e mape koje cete moci vidjeti IN game, ali cemo vam svejedno pokazati par mapa ali ne sve kako nebi doslo do kraÄ'e. Mape jos nisu sve gotove ali ih ima puno unikatnih i nikada videnih ni na kojem serveru.

URL #1
URL #2
URL #3









Bandama ce se par puta dnevno objaviti da je stigao paket materijala u luku te ce se one medusobno sa svim sredstvima izboriti da ga oduzmu. Sa tim materijalom ce proizvoditi oruzje, ukoliko ne potrose sav materijal, biti ce spremljen u sefu bande. Bande ce naravno moci dilati drogu ili oruzje, kako koja banda cime se bavi itd, uglavnom nista nemogu izgubiti. Mogu imati sef ukoliko ga kupe. Komande za spremanje stvari u sef su (/putgun /takegun /putmats /takemats)









Oglase koje ce igraci narucivati ce morati pricekati odredeno vrijeme da se objavi. Od sad su u obliku textdrawa ne samo u obliku poruke. Obavijesti od novinara su u potpunosti preuredene kao i live prijenos u emisiji. Sve ide na RP nacin tako da ce se poraditi na pravilima za to i za kazne.










Droga se ne radi na uobičajen nacin, od sada se prvo treba na neki ilegalan nacin domoci sjemenki. Od sjemenki naravno nemate nista ukoliko ih ne posadite, kada posadite sjemenke i ukoliko ih zaljevate i brinete se oko njih narasti ce vam u odredenom vremenu vasa draga trava. Naravno tu postoje i lopovi koji gledaju gdje tko sadi travu pa je ubere prije vas. PAZITE SE!!

URL #1









Naravno nije realno da osoba koja izade sa servera vise nije prisutan kao osoba u LS svijetu, tako da sam dosao do ideje da napravim slanje poruka osobama koje i nisu na mreži, one naravno će vidjeti poruku koju im poÅ¡aljete kada uÄ'u ingame sa komandom /sms.

URL #1









Kao Å¡to svi cijenimo izgled naÅ¡eg mobilnog ureÄ'aja tako to cijenimo i u igri. Postoje ducani sa prodajom opreme odnosno mobilnih ureÄ'aja, ako ste dubljeg Ä'epa moci cete si priustiti neki bolji telefon kao Å¡to je ovaj:

URL #1









Unikatni statsi koji su jos u djelomicnoj izradi. Kada ih otvorite vidjeti cete rubrike IC, OOC, OWN, ORG itd, sve te rubrike izmjenjujete sa brojevima NUM4 i NUM6.

URL #1









Samo za vas uspeli smo da napravimo nas brzinomjer koji je srazmeran brzinomjeru u stvarnom zivotu.

URL #1









Za nase drage bande ubacili smo sistem sprejanja odnosno grafita koje ce moci postavljati na kuce zgrade te razno razne stvari. Komanda je /spray
























Samp Stories RolePlay | Marketing Team | Forum Moderator




Samo upadajte, i recite da vas je brt 69 doveo :D











Samp Stories RolePlay | Marketing Team | Forum Moderator


Marko Boss

Lepo odradjeno ali reklamirate se na Unique forumu sto je zabranjeno  ;)