[Pomoc] Učitavanje

Započeo sch, Maj 21, 2012, 14:06:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

sch

*

Ovako,stavio sam server na 0.3e i napravio sam preko SA:MP editora novu vijecnicu i novi trg ispred vijecnice,ali se skroz slabo ti objekti učitavaju.Ubacio sam sve nove streamere i includove,i ubacio sam na svakom kodu ,300); to je za daljinu ono,na koliko se objekat očitava i ne znam opet isto,kako to mogu riješiti,da li je to neki streamer ili include problem?
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

mozda si pretjerao s brojem objekata ?
tj. streamer ne podrzava toliko ? :-\

sch

*

Citat: |W| Santosâ,,¢ poslato Maj 21, 2012, 16:18:34 POSLE PODNE
mozda si pretjerao s brojem objekata ?
tj. streamer ne podrzava toliko ? :-\
Ne bi trebalo,jer kad nisam dodao ovaj trg i pre isto mi je bilo neće da mi učita,samo smi mnogo sporije očitava objekte,tj istom brzinom kada sam dodao trg i kada sam ga makao... Kako to riješiti ne umijem evo slika:
â†' Slika 1 (Vijecnica)
â†' Slika 2 (Gradski trg)
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Ja sam imao takvih problema ali meni su skroz nestajali objekti i sve prebacio na createdynamicobject i pazio sam da ne prelazi 4,5k objekata jer ja sam imao oko 4,8k i ovi se neki nisu ucitavali ali nije bilo sve pretrpano na jednome mjestu vec je pola bilo na plazi a pola u trgu.
Updajtaj streamer i include od streamera.

Viječnicu ako si staru izbacio a novu stavio mora ti obavezno bit u  CreateObject inače ti neče prikazat bit če ti izbačena skripz niÅ¡ta neče bit !

Znači  CreateObject koristiÅ¡ za sve objekte koje izbacujeÅ¡ na RemoveBuildingForPlayer i stavljaÅ¡ novu mapu na  CreateObject !
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N