[Pomoc] Prebacivanje orgi

Započeo Dok7or, Maj 19, 2012, 16:33:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: CL:RP
Detaljan opis problema:  Pa imam 2 scripte moda od CL:RP.U Jednoj su popravljeni bugovi sa nekim orgama i ima vise orgi,a na drugom su neke orge zabugane..Pa sta bi ja napravio,napravio bi sljedece:
Znaci sa ove scripte di su bugovi popravljeni,sve orge bi prebacio na tu drugu scriptu..Sad sigurno se pitate zato to radit kad je ista scripta u oba slucaja..E stvar je u tome sto su na ovoj drugoj scripti fora mappe i zelim ih ostavit... Pa ako neko moze pomoc... Znaci samo organizacija prebacit sa jedne na drugu scriptu..A posto sam noob u tome i neznam nista...Ako neko moze pomoc...

Nadam se da ste razumili sta hocu rec... :/
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Ako sam ja dobro shvatio.. na prvom modu su mape dobre samo su organizacije zbagane, a na drugom organizacije nisu zbagane i ima ih vise..
Sta ti nije jednostavnije da prebacis mape s tog zbaganog na taj koji dobro radi?
Maper, web dizajner

je,al ko sto sam reko bas se nesnalazim u pawnu pa ono.... :/

odi u mapu di ti je gamemode, onda odi u folder pawno, otvori pawno.exe, zatim odi pod File->open, i otvori gm di su ti mape.
onda stisnes  CTRL+F i kada ti se otvori prozor napises u njega public OnGameModeInit, i onda nades te mape(valjda znas kako izgledaju kodovi...) i kopiras te kodove, zatim odes u drugi Gamemode i napravis isto, samo sto ovaj puta naravno neces kopirati mape zato sto ih nema nego zaljepiti one sto si naso u proslome Gamemodu.
I to ces naravno zaljepiti pod public OnGameModeInit
i to ti je to...
Maper, web dizajner

Da, u pravu je Josip, puno ti je lakše mapu kopirati zato što to imaš samo sa jednog mjesta uzeti i ubaciti u svoje, a kada bi organizacije prebacivao moraš onda i aute prebacivat, mapu za organizaciju, kodove za vrata ako ih ima, pa za interijere, ako imaju sefove, ili oruzarnicu i to sve moraš i onda to sve moraš za sve organizacije, previše posla, puno ti je lakše otići pod public OnGameModeInit
{
i tamo naÄ'eÅ¡ mape koje želiÅ¡ staviti vjerovatno ti piÅ¡e iznad "createdynamicobject" za Å¡ta je mapa npr piÅ¡e ti :
//-------------------------------[ Burger ] ------------------------------
CreateDynamicObject(blablablablabla);
i to si samo kopiraš u svoj na isto mjesto, ali pazi da prije makneš staru mapu onoga što želiš zamjeniti.[/color][/size][/font]

Prodajem "AG-RP" GameMod, možete ga pogledati na Haimachi, upitom na PM.

tnx na pomoci...  vamo moze lik... :*