[PROBLEM] Miš i slika

Započeo Alex Balotelli, Maj 14, 2012, 11:09:36 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako. 1. Ja sam instalirao 0.3e verziju i od tada mi mis neradi tj. nemogu s njim nista u igri (pucat,mjenjat radio,nemogu se okrecat) nista. Jel znate u cemu je problem Hitno je! 2. Kada slikam meni pise da sam usliko a kad trazim sliku nema je i u trazilici je nema. POOMOC MOLIM VAS!!
Poslednja Izmena: Maj 15, 2012, 00:53:42 PRE PODNE od |W| Santosâ„¢

1. skini opet client i instaliraj ga ponovo,nedostaje ti slika
2. My Documents\GTA San Andreas User Files

2. Znam di se slika nalazi ali jednostavno je nema...trazio sam i u trazilici ali nema!!

E,ponovo sam instaliro client i opet nece,zaboravio sam rec kad ulazim u samp bude mi u ljevom gornjem kutu nesto crveno.
POMOZITE,POMOZITE,POMOZITE please!!

sta je to crveno,napravi screenshot

Pa nemogu slikat,reko sam ti. a kad se ulazi tanko crveno bude!! nez sta da radiim

Al to mi nebude ni 1 sec odma ode,nemogu uhvatiti

Mozda je to mod sobeit ?

skini si revo uninstaller i sve pobrisi sta ima veze sa gta,te onda instaliraj ponovo,bez ikakvih modova,bez icega pa probaj :)

Ajd probat cu,a cek kad izbrisem cijeli GTA onda ponovo skidat ili? ako treba ponovo skinut aj mi daj neki dobar link

Ej ljudii...uspio sam to napraviti i za slikanje i za mis...Hvala vam svima koji ste mi pokusali pomoci...ali problem je bio do AVASTA(antivirusa) nesto sam tamo namjestio..Hvala jos jednom!