Problem, potrebna mi je pomoc

Započeo Brian Brendell, April 28, 2012, 13:27:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Imam problem sa samp kucnim serverom, znaci kad sve lijepo ono ukucam, one podatke, pokrenem samp-server (ono crno, slicno cmdu) udje na pola sec i automacki izadje, ne znam sto
PS.Imam Windows 7

Nisam ni ubacio game mode.Prije sam to nekako sredio da ne izlazi, sad sam zaboravio, pa ako neko moze da mi pomogne

Tj. kada sam skinuo ima mod, skinuo sam sa oficijalnog samp sajta. Evo ti tut po kojem sam radio http://www.youtube.com/watch?v=yd67h53whMg

Citat: Mayer poslato April 28, 2012, 14:38:07 POSLE PODNE
Aha to.To nekima nepodržava zbog interneta,a nekima da.Pomogo bi ti oko toga,ali neznam
Ma nije do interneta, prije par mjeseci kada sam pravio kucni rijesio sam to nekako, ali sad sam zaboravio

pa brate evo vidi, kad skines sa samp stranice, ovako uradi:

1.Extract sve
2. idi u server.cfg(il tak nest)
3.. Promjeni rcon pass dje pise changeme
4. i ime od servera

Tako bi ti trebalo radit' ;)

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Vidi jaran sve sam ja to uradio, ali ne znam Å¡to kad otvorim ''samp-server'' (treba da udje u ono crno govno :D) udje u to na pola sec i automatski izadje.Prije sam sredio to nekako, ali sad sam zaboravio

Pogresan podforum!
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri