Animacije preko PS-a (Losa Definicija)

Započeo ★dknez15★, April 22, 2012, 21:58:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovaj, imam pitanje, uradim animaciju preko PSa, i losa je definicija, mnogi sto koristite ps vec znate to(Valjda), a onako sama slika bez animacije to je HD, jel' se moze nekako da se to pormjeni pa da bude bolje?
Poslednja Izmena: April 22, 2012, 21:58:14 POSLE PODNE od dknez15

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

jel mi vidis potpis, vidis da nije dobro slika tj. losa definicija, a npr. kad je bez animacije onda je hd, vidi se sa dobrom definicijom

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

Kod .gif-a nemozes imat vise od 256 boja, dok .png moze imati 16.7 milijuna

Drugim rijecima, nemozes si pomoc, ako nezelis tolko gubit na kvaliteti pokusaj koristit manje boja, tj. ne tako sareno sve, ili, mozes smanjit velicinu animacije.

Registrirajte se na Pecalicu! (Rewards1 & Prizerebel tip stranice samo sto je ova za Balkan!) Molim preko ovog linka :)

Speedo & Fuel by #marcus.

Što se tiče skriptanja mogu vam pomoći sa manjim problemima, za nešto veliko me ne ispitujte!

Citat: #marcus. poslato April 23, 2012, 15:13:55 POSLE PODNE
Kod .gif-a nemozes imat vise od 256 boja, dok .png moze imati 16.7 milijuna

Drugim rijecima, nemozes si pomoc, ako nezelis tolko gubit na kvaliteti pokusaj koristit manje boja, tj. ne tako sareno sve, ili, mozes smanjit velicinu animacije.

hvala, da trazuci naso sam to da samo moze imat do 256 boja, ja probao da promjenim al' nemoze se, hvala :D

Moze lock ovdje