[GameMode] City Life RolePlay v4.0

Započeo ...Nikola..., Jun 15, 2012, 23:42:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: [CG] Speedy poslato Jun 17, 2012, 00:41:28 PRE PODNE
Citat: Tr0opeR poslato Jun 16, 2012, 23:24:35 POSLE PODNE
NE SKIDAJTE OVAJ MOD!!! SADRZI VIRUS W32/SALITY KOJI SE SAM SIRI PO FILOVIMA NA RACUNALU!!!

Vidis koliko je sati? počeo si buncati  8)

Super mod..10
Majmune glupi...morat cu novi sistem dizat radi kretena koji stavlja gamemodove sa virusima

MA JEBEM JA VAMA MATER SMRDLJIVU,REKAO SAM DA IMA VIRUSA A VI STE SAMI SKINULI TAKO DA TO NIJE MOJA KRIVICA NA VASU ODGOVORNOST STE SKIDALI.Mrs bre u picku materinu govna glupa

Citat: ...Nikola... poslato Jun 17, 2012, 11:12:35 PRE PODNE
MA JEBEM JA VAMA MATER SMRDLJIVU,REKAO SAM DA IMA VIRUSA A VI STE SAMI SKINULI TAKO DA TO NIJE MOJA KRIVICA NA VASU ODGOVORNOST STE SKIDALI.Mrs bre u picku materinu govna [cenzura]a
Tebe treba zapaliti i onda gasiti benzinom..

MA JEBEM JA VAMA MATER SMRDLJIVU,REKAO SAM DA IMA VIRUSA A VI STE SAMI SKINULI TAKO DA TO NIJE MOJA KRIVICA NA VASU ODGOVORNOST STE SKIDALI.Mrs bre u picku materinu govna [cenzura]a
JEBEM I JA TEBI MATER MUTAVU, PA JEL TOLKO MORAS BIT MUTAV DA STAVIS GAMEMODE PUN VIRUSA, WIN32/SALITY.AT KOJI SE SAM SIRI PO CIJELOM RACUNALU!!!!
MA*MUNE KLEMPAVI

Citat: Tr0opeR poslato Jun 17, 2012, 11:28:59 PRE PODNE
JEBEM I JA TEBI MATER MUTAVU, PA JEL TOLKO MORAS BIT MUTAV DA STAVIS GAMEMODE PUN VIRUSA, WIN32/SALITY.AT KOJI SE SAM SIRI PO CIJELOM RACUNALU!!!!
MA*MUNE KLEMPAVI

Ae cao obojica !!!
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri