[Pomoc]0.3c convert

Započeo | S-RP | K@lib@r .300, April 03, 2012, 21:34:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam jedno pitanje. Ja sam mapo neki Int(nije bitno koji je), u njemu ima 0.3c objekata, i obicnih objekata. Ako sada ja konvertujem za 0.3c objekte, ocel onda raditi i obicni objekti ili ne? Ili moram i za 0.3c i za obicne objekte napraviti konvert?
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati

Vegas.

Imaš FS za to, tačnije ja sam je našao u Balkan Most Wanted modu..

Citat: Vegas. poslato April 03, 2012, 22:17:43 POSLE PODNE
Imaš FS za to, tačnije ja sam je našao u Balkan Most Wanted modu..
Znam, ali ako napravim ja konvert za 0.3c, a u toj mapi ima i obicnih bjekata, jel ce mi onda raditi svi objekti, ili moram posebno za 0.3c i za obicne objekte napraviti konvert?
Koja carina!
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc

ja sam prije convertirao sa 0.3c i neki objekti su bili normalno a neke sam trebao pisati ID i tako ih posebno convert...ali nista te ne kosta probat

Vegas.

Radi BOlje u MapEditoru odma ti izbaci kodove a imas i 0.3c i sve

Sada imam problem! Kada kucam /rcon loadfs map_cenvernt, Server mi padne. Sta sada?!
Koja carina!

For Fun ba

Citat: | S-RP | K@lib@r .300 poslato April 05, 2012, 16:13:06 POSLE PODNE
Sada imam problem! Kada kucam /rcon loadfs map_cenvernt, Server mi padne. Sta sada?!

To vec nema nikakve veze sa MTA modom, predji na "Razgovor u vezi PAWN Skriptanja" ako vec imas neki problem sa tom filterscriptom.

A odgovor si vec dobio i on glasi: i kada konvertujes sve objekte preko 0.3c convert FILTERSCRIPTE radice ti svi objekti, i oni koji jesu i oni koji nisu iz 0.3c verzije.

LOCK
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri