[POMOC]Anti cheat u GM

Započeo Don_Cappone, April 01, 2012, 14:39:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:south-europe
Detaljan opis problema:Ovako u gamemodu ima anticheat i kika za sve vozilo mi se pokvari ja kuca /Fixveh ono me kika pise popravka auta preko cheata,/Veh /Rtc sve to samo me kika molim vas help
Dio skripte:Gamemod &Filescript
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

Snich

Sumnjam da je do gamemoda, prije bih rekao da je do nekog include-a ili filterskripte koju server ucitava ...

Najvjerojatnije tvoj anti-cheat ima custom funkcije kao zamjene za integrirane SA-MP funkcije te se sve integrirane funkcije (Npr. RepairVehicle( vehicleid ), SetPlayerPos( playierid, X, Y, Z ), itd...) detektiraju kao cheat.

Ono što moraš napraviti je sljedeće. Moraš saznati imena tih custom funkcija koje ima anticheat te ove integrirane funkcije zamjeniti upravo tima iz anticheata. Način na koji to napraviš u pawn editoru je sa CTRL + H, u gornji redak upišeš naprimjer RepairVehicle a u donji redak AntiC_RepairVehicle, odnosno ime te custom funkcije iz anticheata.

To ti je do junkbustera,ingame kucaj /jbcfg  i tu imas opcije da ukljucis i isklj. provjere za anticheat,ali prije toga ukljuci FS junkbuster koja dodje u modu SE

Snich

Citat: adnan.5555 poslato April 01, 2012, 22:07:04 POSLE PODNE
Kako da ga ukljucim???
druze, jel ti citas? udji IG, loguj se na rcon i kucaj /jbcfg i imas sve funkcije u dijalogu da podesavas ...