[pomoc]padanje servera

Započeo Quilound_Williams, Mart 31, 2012, 20:16:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Quilound_Williams

Skripta koju koristim:Zajebancija rp(edit los balkan)
Detaljan opis problema:Upalimo server i nakon nekog vremena padne odprilike oko 30 mn radi i padne i mi moramo reset da bi opet proradio
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Mislim da je do Warninga u gm (Ako ih ima )..

Quilound_Williams

Citat: [NL]Casper poslato Mart 31, 2012, 20:37:26 POSLE PODNE
Mislim da je do Warninga u gm (Ako ih ima )..
ima 2
C:\Users\Administrator\Desktop\Skripta(2)\Skripta\gamemodes\zajebancija.pwn(21044) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "final_speed_int"
C:\Users\Administrator\Desktop\Skripta(2)\Skripta\gamemodes\zajebancija.pwn(21038) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "speed_string"
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Warnings.
dali radi ovog moze padat server i da kako cu ovo rijesiti ev vam linije ev 21044
final_speed_int = floatround(final_speed,floatround_round);
	}
ev i 21038
new vehicleid,Float:speed_x,Float:speed_y,Float:speed_z,Float:final_speed,speed_string[256],final_speed_int;
kako da ovo rijesim

Quilound_Williams

izvinite na dp al mozel ko pomoci oko ovih warninga?

Nije do warninga...Jesi probao update includ-ove i pluginse !? Mozda ti fali nesto u scriptfiles folderu pa crash-a !

vlado_plavsic

JEsi li pogledao mozda server_log zasto crasha? Ako nisi pogledaj,mozda uocis nesto...

West

Citat: [Pawno | MTA] Muhamed poslato Mart 31, 2012, 22:10:21 POSLE PODNE
Nije do warninga...Jesi probao update includ-ove i pluginse !? Mozda ti fali nesto u scriptfiles folderu pa crash-a !

Slušaj. U ScriptFiles imam mapu Users no account-ovi se save-aju izvan nje ne u nju. To je problem padanja. Pa eto jel nam mozes pomoc da se save-aju u tu mapu?

Imas pod OnPlayerRefister dole gjde se sacuva umjesto
[/code]format(string, sizeof(string), "%s.ini", playername);
stavis:
format(string3, sizeof(string3), "Users/%s.ini", playername3);
[/b]