.:SmartEx Balkan 3.5 Update :.

Započeo [PL]Renato Melo, Mart 13, 2010, 19:04:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo da van predstavin da ce danas (13.3.2010-Godine) u 20:45 biti update pozvani ste svi bi ce organizirani eventi i bi ce djeljenje nagrada kao sto su: Leveli,Pare:Donator.

Stvari koje su dodane:
1.PD,FBI,CIA,SICILIJA,YAKUZE,GRADONACELNIK,HITMANI,HRT+,TAXI,GREEN NIGGER,BALLASI,EAST SIDE LOCCOS-Imaju nove baze.
2.AutoPoruke nisu vise u textovima vec u textdrawovima u kutu kraj mape.
3.Dodane su komande za admine.
4.U svakoj bazi clan moze uzimat oruzje(oprema).
5.Dodani donator auti.
6.Dodan novi Streamer.
7.Dodan RentCar.
8.Uredjenje burga,benze.
9.Kada upise te /fill pokaze van se dialog u kojem moze te birat koje ce te gorivo.
10.Dodani eventi BeachRace,Street,Kart.
11.za kupit drogu ima te na mapi slovo (D) dode te do toga pojavivam se dialog sa raznim drogama.
12.Na mapi vam je pokazan auto,kada dode te do njega moze te izabrati koje ce te vozilo kupiti.

78.159.115.176:7777
Toliko o serveru uzivaj te i pozdrav od SmartEx Balkan Team-a

Poslednja Izmena: Mart 13, 2010, 20:33:17 POSLE PODNE od [SB]Castilo Mendez

nastoe

A one stvari koje sam ja napravio, prodaja vozila, droga to isto dodaj na popis :) ja bi doso ali imam HDM u 20h tako da nemrem :(

Po opisu mi se cini dobro...
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

dodan je hotel u kojemu mozes iznajmit sobu, cijena nocenja je 100$ moze se bezbroj osoba rentat, dodane su nove baze, poslovi novi i novi bizzovi novi nacin pokretanja vozila i jos mnogo toga, u pripremi je jos novih stvari...

U.S.A

jbt vi stvakih 2mj radite global...?whay?

De stvarno stalno vam pise na serveru global tad i tad
pa tako i gubite raje

dok postojimo bila su samo 3 global restarta , a ove godine 1 i vise nece bit...radili smo ovaj put global zato jer smo novi mod stavljali i zato jer je sve bilo u neredu bilo milijardu admina i gm  i lidera i morali smo nekako sve to dovest u red pa smo napravili global, sad smo uveli nova pravila i nadan se da vise do toga nece doalzit

Znaci Gunjac super ste sredili server par puta sam bio navratio izgleda super jedino sto vam fali to su igraci inace sve je ostalo tu!!! ;)
Poslednja Izmena: Mart 20, 2010, 17:55:04 POSLE PODNE od [LG]Plawi

a znam jbg ali potrudit cu se da bude i igraca  ;D