[Pomoc] Oko /unban komande

Započeo Lemi_Zero, Mart 29, 2012, 11:57:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Lemi_Zero

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Kada banujem nekoga stavi mu na account da je pLocked = 1, a evo sada sam ubacio na unban da mu stavi pLocked = 0 i izbaci mi error... moze pomoc :) ?
Dio skripte: Izbaci mi ovaj error
D:\Razno\Skripte\DmZ Roleplay\gamemodes\DmZ.pwn(38489) : error 032: array index out of bounds (variable "PlayerInfo")

Na ovu liniju
PlayerInfo[MAX_PLAYERS][pLocked] = 0;

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Citat: Lemi_Zero poslato Mart 29, 2012, 11:57:11 PRE PODNE
Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Kada banujem nekoga stavi mu na account da je pLocked = 1, a evo sada sam ubacio na unban da mu stavi pLocked = 0 i izbaci mi error... moze pomoc :) ?
Dio skripte: Izbaci mi ovaj error
D:\Razno\Skripte\DmZ Roleplay\gamemodes\DmZ.pwn(38489) : error 032: array index out of bounds (variable "PlayerInfo")

Na ovu liniju

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

A cemu sluzi to pLocked? .. vanilla je vec odgovorio nego zelim znati cemu sluzi, to ti nicemu ne znaci :/ jer ga ti nemos unbanati ingame jer mu nemos podesiti varijablu ako ga nema online, morao bi ici u panel pa iz statsa brisati sto je opet puno posla, predlazem da napravis neki sistem koji ce praviti fajlove kada banas sa imenima bananih korisnika, a brisace fajlove kada unbanas, i time ce ponovo moci uci .. imas Karikin ban/unban sistem potrazi po FS..

Kopiraj OVAJ REDAK...Broj: 38489
BIG RESPEKT: Blaeks,  [CRP] Joey_, David (Sabljak) A.k.A SABO(T), joXy_, Dimi, Sexserghy ♥, TerminuS, H1TM4N

Lemi_Zero

Citat: filip.admin poslato Mart 30, 2012, 12:43:10 POSLE PODNE
Kopiraj OVAJ REDAK...Broj: 38489

Pa to je ova linija

To znaci da mu zakljuca acc da nemoze uci na njega ako ga banujem a ja zelim napraviti kada idem /unban da mu otkljuca acc da moze da igra... ako me razumete

A evo vam i komanda /unban
if (strcmp(cmd, "/unban", true)==0)
	{
	    if((IsPlayerAdmin(playerid)) || PlayerInfo[playerid][pAdmin] >=1337)
	    {
	        tmp = strtok(cmdtext, idx);
	        if(!strlen(tmp))
			{
		        SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "{FFFFFF}DmZ Pomoc | {1BBCE0}/unban [Ime_Prezime]");
	            return 1;
		 	}
		 	GetPlayerName(giveplayerid, giveplayer, sizeof(giveplayer));
		 	GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(giveplayer));
		 	format(string, 256, "[ADMIN] %s je unbanovao %s-a", sendername, tmp);
		 	ABroadCast(COLOR_LIGHTRED,string,1);
			format(string, 256, "[ADMIN] %s je unbanovao %s-a", sendername, tmp);
			printf(string);
			format(string,sizeof(string),"%s.ini",tmp);
			fremove(string);
			SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Igrac je unbanovan !");
			PlayerInfo[playerid][pLocked] = 0;
			SendRconCommand(string);
			SendRconCommand("reloadbans");
   			GetPlayerName(giveplayerid, giveplayer, sizeof(giveplayer));
			GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
		}
		return 1;
	}
Poslednja Izmena: Mart 30, 2012, 13:10:58 POSLE PODNE od Lemi_Zero

Hmm preko takve komande VRLO VRLO tesko mozes napraviti unban da radi, moras napraviti da otvara fajl, pa da sve prepamti osim pLocked, pa kada sve prepamti sve ponovo da zapise osim pLocked, to da zameni.. i to je jako jako jako tesko i puno posla napraviti, kao sto sam vec rekao, imas Karikinu Bann/Unbann filterscriptu, pogledaj sta je radio covek, ako neznas napraviti prekopiraj, ako znas onda na tom principu napravi, to radi bez pogreske :D

Lemi_Zero

Jel zna neko kako da kada sam na serveru online unbanujem nekoga, da nemoram preko gamepanela nego mu samo otkljucam account ? pomozite plss  :'(

Lemi_Zero

Nece da mi radi FS  :( jel moze ovo nekako da se ubaci u mod ?
Poslednja Izmena: Mart 30, 2012, 15:34:03 POSLE PODNE od Lemi_Zero

Lemi_Zero

Uradio sam to vanilla ali nece :S

EDIT: Znaci igrac je banovan offline je meni treba da mu otkljuca acc kada je on offline...
Poslednja Izmena: April 01, 2012, 12:53:43 POSLE PODNE od Lemi_Zero

Lemi_Zero

Pa kada nekog banujem stavi mu pLocked 1 tj. da mu je zakljucan account, a ja zelim kada idem /unban da njemu otkljucam account znaci igrac je offline i da mu otkljucam da moze da udje...