[Pomoc]wglasssmash

Započeo Kiril, Mart 01, 2012, 14:54:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ljudi kad stavim wglassmash staklo ono od jedne strane se gleda a od druge NE! :@
stavim ga na true na MTA se gleda iz dve strane al na server ne @:
molim vas za pomoc! (izvinite za slabo srpski,makedonac sam  :P )
Respect to:Vegas!

Snich

Mislim da ne mozes. Ok radi na MTA ali kad konvertiras objekat, onda ne radi.
Bojim se da ces morati i s jedne i s druge strane pojedinacno stavljat stakla :)

Stavis jedno i drugo samo rotiras nemorzes to true neradi  ;)
[[/center]
DgL <3
Otisao s Foruma zz

Stavi na jednu stranu i onda zarotiraj u drugu stranu (ALT+SHIFT+KRUZIC NA MISU) ...
Mapam besplatno!

Meni je najlakse ovako :)
Stavim jedno staklo gde treba i onda samo kliknem C on ga kopira i samo ga na kruzic rotiram :)

KLIKNI VISE PUTA NA STAKLO I OTVORICE TI SE MENI.ONDA IMAS false i true,izaberi true da bi se video sa obe strane! :) Pozz

Citat: Waske-Dza-Bu 032 poslato Mart 11, 2012, 22:31:15 POSLE PODNE
KLIKNI VISE PUTA NA STAKLO I OTVORICE TI SE MENI.ONDA IMAS false i true,izaberi true da bi se video sa obe strane! :) Pozz

TO ce mu raditi samo u MTA.
Kad ga konvertuje nece.
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

Ja konvertujem i sve mi radi lepo.Mora da je do convertera?[/glow]

A da koristite tražilicu? BloodMaster je objavio kod u kojem se mogu koristit Double Side na SA:MPu :)

Glete,meni radi!!! Nisam radio prvi puta,meni radil na MTA kad idem true,ubacim u server,i opet se vidi,neznam u cemu je kod vas problem,konventer????
Radim Sljedece!!

Web Dizajn,uredjivanje Foruma,Kategorija,Instalacija SMF,PHPa! : Znanost WebDizajna : 94%

MTA - Mappam,sve vrste,sta se tice cesta,tunela,konstrukcija,zgrada,burgova,ili salon auto/moto/brod! : ZNANOST Mappanja: 98%

Pawno - Prevadjam GameModove,dodajem neke komande,Editovanje,te ostale stvari : ZNANOST Pawn: 35%

GameMode - Ubacujem u GamePanel ,instalacija,i pokretanje servera u najkracem roku : ZNANOST GM : 99%

3KvSi| Web/Pawn/Mta Dizajner!

Sta ti je problem postaviti s jedne strane klines C i drzi shift i okreci ovaj krug na misu i za 1 sek ces ga okrenuti :D
Zene i Alkohol !

svi znate da SA-MP ne radi kao mta zato moras i sa jedne i sa druge strane da napravis ta stakla

Nemora stavljati nego klikne na staklo dva triput da ti se pojavi nesto crno pa nadjes nesto sto ti pise fasle nez kak ti stavis na true
i Eto
Nemoras da stavljas i sa druge strane
;D
JustDay RolePlay - Bayside